Saragossa serà la seu de la Final Four de la UEFA Futsal Cup

Saragossa serà la seu de la Final Four de la UEFA Futsal Cup

El comitè executiu de la UEFA s’ha decantat per la candidatura consensuada amb el FC Barcelona i el pavelló Príncep Felip serà la seu de la Final Four europea entre el 19 i el 22 d’abril del 2018

Ja és oficial. La Final Four de la UEFA Futsal Cup es disputarà al Pavelló Príncep Felip de Saragossa entre els propers 19 i 22 d’abril del 2018. Així ho ha decidit el Comitè Executiu de la UEFA en una reunió celebrada a Nyon, que s’ha decantat per Saragossa per davant de Budapest, que també aspirava a organitzar la Final Four.

Candidatura de consens

La candidatura de la ciutat de Saragossa era fruit del consens entre el Barça i la UEFA, que van pactar que la candidatura de la Federació Espanyola seria Saragossa en comptes de Lleida si també es classificava Movistar Inter per a la Final Four, sempre en benefici de la major repercussió internacional de l’esdeveniment. En aquest sentit, la major capacitat del recinte del Príncep Felip, on hi caben gairebé 11 mil espectadors, i també l’equidistància de la ciutat de Saragossa respecte les ciutats de Madrid i Barcelona van resultar claus per la UEFA a l’hora de proposar Saragossa com l’escenari de la Final Four.

Les dates i els equips participants

La Final Four de la UEFA Futsal Cup es disputarà al Pavelló Príncep Felip de Saragossa entre els propers 19 i 22 d’abril. Els equips classificats són el Barça Lassa, el Movistar Inter, l’Sporting de Portugal i el Györ hongarès. El sorteig de les semifinals es farà més endavant, en una data més propera a l’esdeveniment. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut