Tecnyconta Saragossa - Barça Lassa: Nou repte a Saragossa

Tecnyconta Saragossa - Barça Lassa: Nou repte a Saragossa

Els de Sito Alonso volen seguir amb la bona línia mostrada a la Lliga Endesa sumant un nou triomf a Saragossa (18h, Movistar+)

El Barça Lassa visita aquest diumenge, a les 18 hores i en directe per Movistar+, el Tecnyconta Saragossa en la que serà la 10a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, arribats des de Moscou la matinada de divendres a dissabte, esperen retrobar-se amb la victòria en la competició domèstica després de caure a la pista del CSKA de Moscou en un partit que va ser molt igualat fins al tram final.

El rival

Compta amb un dels jugadors més en forma de la competició: Gary Neal. L’escorta nord-americà va ser escollit l’MVP del mes de novembre a la Lliga Endesa i està anotant una mitjana de 17.4 punts per partit. A més, el Tecnyconta Saragossa compta amb jugadors com Janis Blums (10.4), Sergi Garcia (9.6), De Jong (9.6), Tomás Bellas (8.3), Dragovic (7.4) i Varnado (7.8) que poden sobresortir en qualsevol moment. Actualment tenen un balanç de 4 triomfs i 5 derrotes.

El Barça

Vol seguir en la part alta de la taula –actualment és el segon classificat amb 7 triomfs i dues derrotes- aconseguint un triomf contra l’equip aragonès. Els de Sito Alonso saben que no serà gens fàcil endur-se el triomf del Príncipe Felipe degut al bon moment de l’equip que entrena Jota Cuspinera, amb quatre triomfs en els últims cinc partits. Per aconseguir-ho caldrà estar concentrat els 40 minuts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut