Josep Maria Bartomeu presideix el dinar de Nadal amb els mitjans de comunicació

Josep Maria Bartomeu presideix el dinar de Nadal amb els mitjans de comunicació

Al dinar també ha estat anunciat el guanyador de la XII edició del Premi Vázquez Montalbán de Periodisme Esportiu, que ha estat per al comentarista esportiu i exfutbolista britànic Michael Robinson

Aquest dijous 14 de desembre el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha presidit el dinar de Nadal amb els mitjans de comunicació, que ha comptat amb la presència de diversos professionals que habitualment cobreixen la informació del FC Barcelona. El president blaugrana ha realitzat el tradicional discurs i ha brindat per “un bon Nadal, unes bones festes i un bon any 2018”.

Bartomeu, en el seu parlament, també ha explicat: “Davant de les dificultats d’aquest any, la Junta Directiva ha intentat dirigir el Club amb serenor i tranquil·litat. Diversos temes, com l’adéu de Luis Enrique, l’arribada de Valverde i les renovacions de Sergio Busquets, Andrés Iniesta i Leo Messi”. Bartomeu també s’ha dirigit a la premsa: “Comptem amb vosaltres per seguir creixent com a club, perquè continuï creixent la marca al món i per continuar consolidant el FC Barcelona com el club més estimat i admirat del món”.

A més, al dinar s’ha fet l’anunci del guanyador de la XII edició del Premi Vázquez Montalbán de Periodisme Esportiu, que ha estat per al comentarista esportiu i exfutbolista britànic Michael Robinson. El veredicte ha estat anunciat pel periodista Ramon Besa, vocal de la Junta Directiva del Col·legi de Periodistes de Catalunya i portaveu del jurat. Aquesta és la dotzena edició del premi Vázquez Montalbán de Periodisme Esportiu, després de no haver estat convocat els dos darrers anys i dhaver-se recuperat aquest 2017. El lliurament del premi tindrà lloc el dimecres 20 de desembre a les 11 hores a lAuditori 1899 del Camp Nou. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut