El Ríos Renovables Saragossa, primer rival del Barça Lassa a la Copa d’Espanya

El Ríos Renovables Saragossa, primer rival del Barça Lassa a la Copa d’Espanya

Així ho ha volgut el sorteig que s’ha dut a terme a Madrid, en què el jugador Jesús Aicardo i el mànager esportiu de la secció Txus Lahoz han representat el Club

Ja es coneix el primer rival del FC Barcelona Lassa de futbol sala a la Copa d’Espanya que es jugarà al WiZink Center de Madrid entre el 15 i el 18 de març. Finalment, i després del sorteig que s’ha dut a terme aquest dilluns, serà el Ríos Renovables Saragossa l’equip que es veurà les cares contra els blaugrana als quarts de final de la competició.

Un partit que es disputarà el 16 de març d’aquest proper 2018, a les 21.15 hores, i d’on sortirà el darrer semifinalista. En cas de victòria blaugrana, els d’Andreu Plaza buscaran un lloc a la final contra el guanyador de l’eliminatòria entre el Cartagena i el Jaén.

Desplaçats a Madrid, els representats blaugrana han estat el mànager esportiu de la secció de futbol sala, Txuz Lahoz, i el jugador Jesús Aicardo. “Tenim moltes ganes per conquistar aquesta Copa, però haurem de superar tres partits que seran difícils. El primer, contra un Saragossa que sempre ens complica la vida. Quan arribi el moment, vindrem a guanyar”, ha declarat l’ala-tanca.

En la mateixa línia s’ha expressat el tècnic, Andreu Plaza: “Hem evitat el Xota, l'Inter o ElPozo, que és el que volíem, però el Saragossa és un rival que ho està fent molt bé. En una eliminatòria a un sol partit el favoritisme baixa i haurem d’estar atents”

L’últim precedent als quarts de final contra el Saragossa va ser la temporada 2012/13, en un partit en què el Barça es va classificar per a les semifinals amb gols de Wilde (2), Fernandao, Lozano (2) i Aicardo (2). Aquella Copa d’Espanya, la tercera en el palmarès de la secció, es va acabar guanyant després de superar el Santiago, a semifinals, i ElPozo, a la final.

Així queda el quadre

En l’altra part del quadre hi ha el Movistar Inter, el Xota, el Palma Futsal i ElPozo Múrcia. Així doncs, cap d’ells es podrà trobar amb el Barça fins a la final de la competició, que es disputarà el 18 de març, a les 18.30 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut