Doblet a la Media Gol Cup

Doblet a la Media Gol Cup

L’Aleví A supera l’Espanyol a la final, a la tanda de penals, mentre que l’Aleví C s’imposa al Reial Madrid, per 3-1, aconseguint la victòria en les dues competicions per segona vegada a la història del prestigiós torneig disputat a Cornellà

CADET A - SANT GABRIEL

Triomf per acabar l’any com a líders (4-2)

Els nois de Franc Artiga van aconseguir una victòria treballada en la jornada 13 de la Divisió d’Honor Cadet. Els gols del partit van tardar en arribar. Tot i la insistència i el domini blaugrana, fins i tot amb un penal fallat a la primera part, la primera diana va arribar al minut 43. Pablo Moreno va donar avantatge als culers, però el conjunt visitant es va refer ràpidament i va situar la igualada en l’electrònic. En un quart d’hora màgic, el Cadet A va tornar a situar-se per davant en el marcador i va resoldre el matx favorablement gràcies a tres dianes. Gerard Gómez, Pablo Moreno, una altra vegada, i Jaume Jardí van ser els autors. El Sant Gabriel va posar emoció al matx amb la diana de Jawad, però el resultat no es va moure més. D’aquesta manera, els culers van acomiadar l’any amb l’onzè triomf en competició domèstica, que els permet seguir com a líders amb tres punts d’avantatge respecte l’Espanyol. El següent matx serà el 7 de gener al camp del Nàstic de Tarragona, novè classificat.

CADET B - RAPITENCA

Val el gol de Quetglas per assegurar els tres punts (1-0)

En un monòleg ofensiu blaugrana, l’electrònic no es va moure en la primera part. La insistència atacant dels barcelonistes va perdurar en el segon període i des dels compassos inicials van gaudir de dues oportunitats per obrir la llauna; i en el minut cinc va arribar el gol anhelat pels culers. Els canvis van sorgir efecte i el Barça es va avançar en el marcador gràcies al gol de Toni Quetglas, que tot just havia saltat sobre el terreny de joc.

Els nois de Sergi Milà van continuar posant perill a la porteria de la Rapitenca des de la possessió de la pilota, però el conjunt visitant a punt va estar de situar la igualada en el marcador. La bona atura del porter culer Rafús ho va impedir. El resultat no va variar més i es va arribar al xiulet final amb l’1-0. La única diana de Quetglas va servir per sumar els tres punts i continuar comandant la classificació, amb un punt d’avantatge sobre el Sant Ildefons.

Cal destacar en aquest partit dos aspectes. La samarreta de suport a Arnau Ollé, lesionat de llarga durada, que van lluir els jugadors del Cadet B abans del partit i el debut, amb un gran partit, dels jugadors de l’Infantil A, Diego Almeida i Juan Larios, que van pujar a l’equip de Sergi Milà per cobrir les baixes per lesió. El següent partit del Cadet B serà el 14 de gener al camp de l’Escola de Futbol Gavà, quinzè classificat.

INFANTIL A - GIRONA

Continuïtat a l’efectivitat atacant i solidesa defensiva (6-0)

La jornada 13 de la Divisió d’Honor Infantil es va resoldre positivament pels culers. La golejada contra el conjunt gironí va tornar a certificar el poder ofensiu i defensiu dels nois de Carles Martínez. Encara que el primer gol va arribar al minut 20 de joc, obra de Bobi, els cinc següents van arribar en un quart d’hora del minut 53 al 68. Xavier Planas (2), Jordi Coca (2) i Jan Oliveras van ser els artífexs aprofitant l’expulsió del jugador Roger per unes mans dintre de l’àrea que van donar pas al penal amb el que Xavi Planas va anotar el 2-0. La solidesa defensiva va continuar una jornada més i l’Infantil A va tornar a deixar la porteria a zero i sumen ja onze partits sense encaixar cap gol. Els bons números en la faceta atacant i defensiva han permès als blaugranes acabar l’any en primera posició, amb 8 punts d’avantatge sobre un Espanyol que té un partit menys. L’any següent intentaran donar continuïtat a aquesta dinàmica i el primer rival que tindran davant serà, precisament, l’Espanyol el 7 de gener a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

NÀSTIC B - INFANTIL B

Victòria per reafirmar el liderat (1-2)

La jornada 12 de la Preferent Infantil va deparar un partit on es va imposar la lògica blaugrana. En una primera meitat sense gols, els tres gols del matx van arribar en deu minuts frenètics de la segona. Els de David Sánchez agafaven un avantatge aparentment còmoda en vuit minuts  gràcies als gols d’Iker Bravo i Amadou Balde, màxim golejador de l’equip blaugrana en competició domèstica. Ara bé, el conjunt local dos minuts després va reduir distàncies amb gol d’Iván. El Nàstic B tornava a entrar al partit, però els blaugranes no es van deixar sorprendre pel tarragonins i van mantenir el resultat favorable fins a la finalització del matx. La novena victòria de la temporada en Lliga va servir per continuar al primer lloc de la classificació, igualat a 27 punts amb l’Escuela San Pedro San Pablo que té un partit més disputat. El següent partit de l’Infantil B serà el 14 de gener contra l’Escola de Futbol Gavà, setè classificat.

ALEVÍ A – MEDIA GOL CUP

Campions superant a l’Espanyol a la tanda de penals (1-1)

L’Aleví A de Marc Serra es va proclamar campió de la Media Gol Cup, en la categoria A, després de superar l’Espanyol en una final que va finalitzar amb empat (1-1) i que es va resoldre en una llarga tanda de penals per 8-7. El porter blaugrana Àlvaro Partal va ser l’heroi del partit aturant quatre llançaments de penal de l’Espanyol. La victòria als penals feia justícia ja que l’Aleví A va merèixer la victòria en un partit en el que es va avançar amb gol de Bryan, però que va veure com els blanc-i-blaus empataven en el darrer minut. El Barça tancava amb el títol un torneig perfecte en el que es va desfer a la primera fase de l’Spartak de Moscú (3.-1), Sant Andreu (1-0), Sant Cugat (4-1), L’Hospitalet (3-1) i Atlètic de Madrid (2-0). Als quarts de final, van imposar-se al Màlaga, per 2-0, i a les semifinals van golejar per 6-0 al París Saint Germain.

A la Lliga, els de Marc Serra van vèncer entre setmana a L’Hospitalet per 4-0 en un partit que van controlar en tot moment. Des del primer moment, els barcelonistes van sortir amb una idea clara de joc i això es va fer patent amb la primera diana d’Arnau Pradas quan només s’havien disputat dos minuts. Els culers van saber mantenir el domini de la possessió i, a partir d’aquí, generar ocasions. Bryan va marcar el segon gol blaugrana a l’equador del partit (m. 32) i de nou Arnau va confirmar el seu doblet poc després (m. 47). Jan Montes va arrodonir el marcador pels barcelonistes cap al final del matx (m. 57). Amb aquesta victòria, els culers segueixen sense perdre i lideren la classificació, amb sis punts d’avantatge sobre la Damm B. Ara ve l’aturada nadalenca i els de Marc Serra tornaran a la competició el diumenge 14 de gener, davant el Gimnàstic de Manresa, tercer classificat.

L’HOSPITALET A - ALEVÍ B

La victòria per bandera (1-4)

La dotzena jornada de Lliga no va ser una excepció i els nois de Jordi Pérez van guanyar el partit. D’aquesta manera, l’Aleví B compta tots els partits de competició domèstica per victòria. El triomf contra l’Hospitalet es va començar a cerciorar des dels primers segons. Pol Montesinos va obrir la llauna pel conjunt blaugrana. El matx semblava avocat a una golejada llampec, però els tres gols següents van arribar repartits en el temps.

Daniel Gudjohnsen, màxim golejador del conjunt blaugrana en Lliga, va ampliar distàncies, però tres minuts després el conjunt local va entrar al partit amb el gol d’Alberto. No obstant això, els nois de Jordi Pérez no van deixar que l’Hospitalet tingués més capacitat de reacció i van anotar el tercer gol, obra de Ethan Torreira. El mateix Ethan va ser l’encarregat de tancar el marcador establint l’1-4 definitiu. El següent matx, enfrontarà a l’Aleví B, líder amb tres punts d’avantatge sobre l’Espanyol A, amb el Granollers, novè classificat, el 13 de gener a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

ALEVÍ C – MEDIA GOL CUP

Campions després de guanyar al Reial Madrid a la final (3-1)

Quina gran final! Extraordinària! Quin gran partit dels nois de Dani Horcas que van ser capaços de sobreposar-se, amb bon futbol, al gol del Reial Madrid al darrer minut de la segona part. La reacció va arribar als 30 segons de la segona part amb una jugada de murri de Lamine que li va robar la pilota al porter blanc per fer l’empat. A partir d’aquest moment el Barça, que ja havia dominat una primera part en la que va desaprofitar tres bones oportunitats, va ser molt superior i gràcies al seu ADN va resoldre el partit amb un Lamine, autor de dos gols, decisiu. El títol de l’Aleví C permet al futbol formatiu amateur del Barça signar el doblet per segona vegada a la història de la competició.

Per arribar a la final, els de Dani Horcas van fer una primera fase en la que van guanyar al Gimnàstic Manresa (5-1), St. Kevin’s Boys (2-0) i Sant Cugat (3-0) i van perdre amb el Màlaga per 1-2. Als quarts de final van superar al Girona per un contundent 4-0 i a les semifinals van guanyar l’Espanyol per 3-1. L’Aleví C tornarà jugarà el seu partit ajornat de Lliga el proper dimecres, 20 de desembre, a les 19.15 hores contra el Prat.

MERCANTIL C - ALEVÍ D

Empaten a Sabadell (1-1)

El conjunt blaugrana, tot i la seva insistència, no va poder passar de l’empat davant el Mercantil a un partit on la fortuna no es va aliar amb els interessos culers. El matx es presentava complicat per als blaugranes  ja que els locals van arribar com a tercers classificats a l’enfrontament, i l’inici no va ser el millor per als blaugranes. El Mercantil es va avançar a l’equador de la primera part amb un gol de Samuel (m. 26) i els nois de Pau Moral van haver de remar contra-corrent gairebé tot el partit. Va ser Albert Navarro qui va posar l’empat per a els barcelonistes (m. 42), però, tot i la insistència culer, el marcador ja no es va moure. Amb aquest resultat, els blaugranes tanquen l’any com a líders empatats a 28 punts amb l’Europa B. Dissabte 13 de gener, rebran L’Hospitalet C, cinquè classificat, a la Ciutat Esportiva.

BENJAMÍ B – CORNELLÀ

Ple al 12 en una gran temporada (7-0)

Els nois de Juan Antonio Gil van acomiadar l’any de la millor manera possible en imposar-se al Cornellà per 7-0 i completar el seu ple de victòries. 12 triomfs de 12 possibles permeten als blaugranes situar-se com a líders destacats de la competició, amb 5 punts d’avantatge sobre el Sant Cugat. Quan només s’havia jugat un minut de partit, Aymar Llanas va estrenar el marcador amb un bon gol. Broulaye va fer el segon només tres minuts després (m. 4) i el mateix Aymar va posar el 0-3 al marcador poc després (m. 9). No va trigar Cantarell en sumar-se a la festa golejadora amb dos grans gols. Cap al final del partit, els barcelonistes van arrodonir el triomf amb les confirmacions dels hat-tricks d’Aymar i Cantarell. La propera jornada, el 14 de gener, enfrontarà als culers davant el Manlleu, desè classificat.

BENJAMÍ C – CASTELLDEFELS

Segueixen imparables (6-1)

La Jornada 11 es va resoldre amb una victòria contundent pels blaugranes (6-1). Ara bé, el partit no va començar de cara pels locals. Els nois d’Albert Puig es van saber sobreposar al gol matiner del conjunt visitant (m. 3). Gràcies a dues dianes de Raúl Expósito, que acabaria marcant un hat-trick, (m. 11 i m. 23), el Benjamí C va capgirar l’electrònic. I, des del control de la pilota, van anar ampliant distàncies progressivament fins a situar el definitiu 6-1. Eloi Gómez, Pau Berges i Pol Vila van ser els autors de la resta de gols culers. Amb aquesta golejada els pupils d’Albert Puig segueixen al capdamunt de la classificació amb ple de victòries, 11 en 11 partits, i avantatgen en tres punts al Cornellà D. El següent partit el Benjamí C, el 14 de gener, serà al camp de la Ciudad Cooperativa, dotzè classificat.

FUNDACIO EUROPA B - BENJAMÍ D

Empat molt lluitat en el camp d’un rival difícil (2-2)

Els nois de David Sánchez van empatat al Municipal de l’Àliga davant una combativa Fundació Europa que es va posar per davant al marcador en dues ocasions. Els blaugranes, que encara no han perdut a aquesta temporada, van perdre pistonada a la classificació davant un equip local molt seriós que va dificultar el joc culer.  La Fundació Europa es va avançar molt aviat i als barcelonistes els hi va costar aconseguir l’empat, que no va arribar fins a ben entrada la segona part gràcies a un bon gol de Bryant (m. 37), però l’Europa va tornar a avançar-se dos minuts després. Cap a les acaballes del partit, Joan Inglés (m. 47), va empatar el partit per els blaugranes i el marcador ja no es va moure. Ara ve l’aturada nadalenca i, després de Reis, els barcelonistes, tercers, rebran a casa a l’Escola de Futbol Premier, segons a la classificació.

PREBENJAMI - CASTELLDEFELS B

Arriba la primera derrota davant un rival molt físic (2-4)

Vuit victòries i dos empats després va arribar la primera derrota en la competició domèstica. La jornada 11 no va portar bones notícies als blaugranes. Els nois de Dani Segovia van començar amb bon peu el matx i es van avançar en el marcador gràcies al gol de Iñaki Piña (m. 20). Seria la única vegada en el partit que els culers estarien per davant en el marcador contra un rival molt superior físicament al estar format per nois quasi un any i mig més grans que els blaugranes. Tres minuts després el conjunt local va igualar l’electrònic i deu minuts després va donar la volta al marcador. No solament amb un gol d’avantatge, sinó dos. El partit es posava molt costa amunt pels blaugranes, però no es van rendir i van reduir distàncies amb un gol de Daniel Gallego. Però, les esperances barcelonistes es van desfer amb el quart gol del Castelldefels B. Amb aquest resultat el Prebenjamí va perdre una posició i es va col·locar tercer. El següent matx per refer-se serà després de les vacances de Nadal contra la Penya Barcelonista Collblanc, novè classificat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut