El triomf contra el Khimki, amb aficionats blaugranes

El triomf contra el Khimki, amb aficionats blaugranes

Un total de vuit aficionats van viatjar amb el Barça Lassa a Moscou i van gaudir de l’experiència de viatjar amb el primer equip

El Barça Lassa va comptar, a la pista del Khimki de Moscou, amb el suport de diferents aficionats, però sobretot de les 8 persones que van viatjar en el vol xàrter que va utilitzar el primer equip de bàsquet per anar cap a Moscou.

I és que els vuit aficionats desplaçats a Moscou van poder compartir el vol d’anada i tornada amb els jugadors, així com presenciar el partit entre el Khimki i el Barça Lassa en directe. Tots ells van poder fotografiar-se amb els jugadors, així com demanar-los autògrafs i compartir moments amb ells.

Això va ser possible gràcies a la possibilitat que ofereix el Barça Lassa de viatjar, en determinats partits, amb el primer equip a l’Eurolliga. Els pròxims partits en els quals els abonats, socis o aficionats en general tindran la possibilitat de viatjar serà a Atenes (Panathiniakos), a Tel-Aviv (Maccabi Tel-Aviv), a Kaunas (Zalgiris) i a Istanbul (Anadolu Efes).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut