Barça Lassa - Montakit Fuenlabrada: Últim partit del 2017 al Palau

Barça Lassa - Montakit Fuenlabrada: Últim partit del 2017 al Palau

Els de Sito Alonso volen sumar el novè triomf del curs a la Lliga Endesa en l’últim partit de l’any a casa

El Barça Lassa rep aquest diumenge 31, a les 12.30 hores, el Montakit Fuenlabrada al Palau Blaugrana. El matx, que es podrà seguir en directe per Movistar+, serà el darrer dels blaugranes en aquest 2017 i el primer dels tres que disputarà en els pròxims cinc dies. I és que els de Sito Alonso, després del Fuenlabrada, visitaran el Guipúscoa el 2 de gener i el dia 4 rebran el potent CSKA de Moscou al Palau en partit d’Eurolliga. Per tant, l’exigència segueix sent màxima i cal seguir sumant en competició nacional el dia de cap d’any.

El rival

Ha començat d’allò més bé la temporada i té un balanç de 10-3 que l’ha situat segon a la classificació. A més, té a un pas la classificació per a la Copa del Rei, fet que seria realment important per a l’equip madrileny. Entrenats per Néstor Garcia, el Fuenlabrada té diferents jugadors molt perillosos i en un gran estat de forma: el veterà Marko Popovic és el màxim anotador amb 14,8 punts i un gran encert exterior, com el mexicà Paco Cruz, que anota 12 punts per partit. Rolands Smits, jugador cedit pel Barça Lassa, està completant una molt bona temporada amb 10,8 punts i 4,8 rebots. Tampoc cal oblidar jugadors com Eyenga (11,6), Sekulic, O’Leary, Vargas, Olaseni o Luka Rupnik.

El Barça

Els blaugranes van tornar al camí de la victòria després d’una mala ratxa de resultats amb un gran triomf a la pista del Khimki (65-79). Els de Sito Alonso volen tancar l’any davant l’afició amb una victòria, que seria la novena del curs a la Lliga Endesa. Per superar el Fuenlabrada caldrà estar concentrat els 40 minuts, ja que l’equip visitant es troba en un gran moment de forma en aquest inici de temporada. En el Barça Lassa torna a la convocatòria Sasha Vezenkov, donat d’alta en competició domèstica, mentre que Rakim Sanders no disputarà el partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut