Baskonia - Barça Lassa: Capgirar la ratxa de resultats al Buesa

Baskonia - Barça Lassa: Capgirar la ratxa de resultats al Buesa

Els de Sito Alonso busquen al Buesa Arena la cinquena victòria del curs a Europa en el penúltim partit de la primera volta a l’Eurolliga

El Barça Lassa visita aquest divendres, a les 20.30h i en directe per Movistar+ i Esport 3, el Baskonia en la que serà la 14a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que acumulen quatre derrotes consecutives, necessiten revertir la situació quan abans millor per trencar la mala ratxa de resultats i seguir aspirant a estar entre les posicions capdavanteres en el futur proper.

El rival

Té un balanç de 6-7 a l’Eurolliga i aquest dimecres, a la pista de l’Armani Milà, va caure per un ajustat 92-85. L’equip que entrena Pedro Martínez ha guanyat cinc dels últims set partits europeus i es troba en un bon moment de forma, sobretot a la seva pista. El seu jugador més incisiu és Tornike Shengelia amb 14,3 punts i 5,5 rebots per partit. A més, compta amb altres jugadors de primer nivell com són Granger, Huertas, Vildoza, Janning, Timma, Beaubois, Voigtmann, Poirier o Jones.

El Barça

Els homes de Sito Alonso necessiten refer-se i tornar al camí de la victòria després d’encadenar quatre partits sense guanyar a Europa. Els blaugranes tenen un balanç de 4-9 i són conscients de la dificultat del rival i també de la pista on juguen. Tot i així el Barça Lassa ha demostrat que és capaç de vèncer qualsevol rival aquesta temporada i guanyar a Vitòria suposaria un reforç moral.

Les declaracions

"Hem de millorar la nostra intensitat defensiva, sobretot en l'u contra u, el rebot i hem d'intentar aprofitar les coses bones que sabem fer", ha explicat Sito Alonso en la roda de premsa prèvia, on també ha explicat que "per guanyar hem d'estar al mateix nivell d'intensitat que el Baskonia".

D'altra banda, Thomas Heurtel ha explicat que "és un partit molt important per a nosaltres, hem d'intentar millorar i lluitar fins al final. Hem de jugar com vam fer-ho contra Olympiacos i Panathinaikos, amb la nostra mentalitat".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut