Barça Lassa - Herbalife Gran Canària: Tornar al camí de la victòria

Barça Lassa - Herbalife Gran Canària: Tornar al camí de la victòria

Els de Sito Alonso busquen el novè triomf del curs a la Lliga Endesa amb l’objectiu de trencar la ratxa negativa de tres derrotes seguides

El Barça Lassa rep aquest diumenge, a les 12.30h i en directe per Movistar+, l’Herbalife Gran Canària en la que serà la 12a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes volen vèncer i oblidar-se de les tres derrotes consecutives que han patit, però no ho tindran gens fàcil contra un equip que es troba en un gran moment de forma i que té un balanç de 7-4, el que significa que es troba just al darrere dels blaugranes a la taula classificatòria.

El rival

Compta amb una plantilla que combina experiència i joventut. A més, compta amb tres jugadors formats a les categories inferiors del Barça: Xavi Rabaseda, Marcus Eriksson i Oriol Paulí. Tots ells són jugadors molt importants per a Luis Casimiro, però Eriksson és un dels màxims anotadors de l’equip amb 12.5 punts per partit. A banda, l’Herbalife compta amb jugadors de primer nivell com Albert Oliver, DJ Seeley, Balvin, Gal Mekel, Anzejs Pasecniks, Eulis Báez o Fischer entre d’altres.

El Barça

Té moltes ganes de tornar al camí de la victòria després d’encaixar tres derrotes de forma consecutiva. Per tant, els homes de Sito Alonso saben que per vèncer l’Herbalife Gran Canària caldrà estar intens i concentrat els 40 minuts. “Més que el rival, que també, el més important és com estiguem nosaltres”, ha explicat l’entrenador blaugrana a la roda de premsa prèvia i també ha afegit que “l’estona que cada jugador estigui a pista ha de donar el 100%, no hem de guardar esforços i confiar en què el company que surti ho farà també bé”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut