FC Barcelona Lassa – Santiago Futsal: Triomf treballat per mantenir el liderat (3-1)

Els d’Andreu Plaza s’imposen al conjunt gallec amb un doblet de Ferrao i un gol de Joselito i es mantenen al capdavant de la classificació en el retorn de Lozano

Triomf important del Barça Lassa per mantenir-se com a líder a la classificació. Els homes d’Andreu Plaza han disputat un seriós partit davant Santiago Futsal, que en cap moment s'ha rendit. Els blaugranes han aprofitat l’eficàcia de Ferrao, amb un doblet, el primer d’autèntic crac, i un gol de falta de Joselito per sumar un nou triomf per 3-1.

El Barça Lassa ha començat el matx amb molta intensitat i amb la pressió defensiva molt alta, cosa que ha estat a punt d’aprofitar per avançar-se als primers compassos amb tres bones ocasions. Ferrao avisaria amb una mitja volta, però el porter gallec ha aturat el xut. Els blaugranes han disposat de diverses arribades de perill, però sense precisió als darrers metres, i fins i tot d’un xut al pal de Leo Santana.

Les arribades de perill barcelonistes eren constants i els homes d’Andreu Plaza han trobat la seva recompensa en una espectacular jugada de Ferrao. El jugador blaugrana ha fet un barret al seu defensor i ha completat l’acció amb una rematada de cap que situaria l’1-0 (min 7).

A l’equador de la primera meitat arribaria un dels moments més especials del matx. Sergio Lozano tornava a trepitjar el parquet del Palau dos mesos després de caure lesionat. El mateix jugador blaugrana tindria una ocasió per marcar el segon gol culer. El Santiago ha tingut l’ocasió més clara al minut 15, però entre Juanjo i la defensa el Barça Lassa ha pogut mantenir l’avantatge al marcador. Al tram final de la primera part Santiago ha apujat la línia defensiva, però els blaugranes han defensat bé l’1-0 i fins i tot han tingut ocasions per ampliar aquesta diferència.

Solidesa blaugrana

El Barça Lassa ha sortit molt concentrat i intens, controlant la pilota i les ocasions. Ferrao ha marcat el seu segon gol de la nit en una bona combinació blaugrana que ha rematat a la perfecció el brasiler. El Santiago, però, no ha tardat a respondre amb un gol d’Álex Diz un minut després.

Amb el 2-1, el partit ha tingut molts minuts amb domini de les defeses per sobre del joc ofensiu. Els blaugranes han sabut esperar el seu moment, i en una falta comesa sobre Marc Tolrà Joselito ha marcat en un llançament de falta directa a set minuts per a la conclusió. La major part dels darrers quatre minuts del partit el Santiago ha jugat amb porter jugador, però els blaugranes han mantingut la solidesa per tal de sumar una nova victòria per 3-1 que els permet mantenir-se al capdamunt de la classificació.