Dembélé, millor debutant de la Bundesliga 2016/17

Dembélé, millor debutant de la Bundesliga 2016/17

El jove extrem francès ha rebut el guardó que l’acredita com al millor debutant de la lliga alemanya durant el curs passat i també forma part de l’11 ideal de la temporada

Ousmane Dembélé ha rebut aquest dimecres un premi de l’Associació de Futbolistes d’Alemanya com a millor debutant de la passada Bundesliga, on va jugar amb el Borussia Dortmund després d’arribar procedent del Rennes. El lliurament del premi li ha fet el director general d’aquesta associació, Lars Kindgen.

A més, Dembélé també ha rebut un trofeu com a integrant del millor 11 de la temporada a la lliga alemanya, uns premis que han estat votats pels futbolistes de la Bundesliga, segona, tercera i quarta divisió d’Alemanya. El jove extrem francès va anotar un total de 10 gols i va repartir fins a 20 assistències en un total de 49 partits disputats en totes les competicions.

Cal recordar que el jugador blaugrana continua recuperant-se de la seva lesió al tendó del bíceps femoral de la cuixa esquerra, la qual va patir el passat 16 de setembre en el partit de Lliga contra el Getafe al Coliseum Alfonso Pérez. Dembélé continua progressant en la seva recuperació i el passat 6 de desembre va fer la part dels rondos amb el grup per primera vegada des de la seva lesió. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut