Inici de la venda d’entrades del Chelsea-Barça per als socis

Inici de la venda d’entrades del Chelsea-Barça per als socis

Les localitats es poden adquirir a partir del dilluns 18 de desembre, a un preu de 62,50 € i FCBDesplaçaments ofereix un viatge d’un dia amb avió a un preu de 198 €

El dilluns 18 de desembre a les 10 hores s’obre la venda d’entrades als socis del FC Barcelona per assistir al partit d’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions que celebraran a Londres el Chelsea i el Barça el dimarts 20 de febrer de l’any vinent.

La compra s'efectuarà a través d'aquesta web, des de l'enllaç que apareix al final d'aquesta informació. Cada soci podrà demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. Inicialment es disposa de 655 entrades a un preu de 62,50 euros, i les localitats estaran ubicades a la zona visitant. En cas d’exhaurir-se aquestes primeres entrades, es posaran a la venda 626 entrades addicionals, a un preu de 59 €. El període de venda es tancarà el dimecres 7 de febrer a les 17 hores, o en el moment que s’esgotin les localitats disponibles.

Per a l’adquisició d’aquestes entrades queden exclosos els socis menors de 6 anys, aquells amb quotes de soci impagades i els sancionats per la Comissió de Disciplina. Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir cada soci a Londres prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

Viatge de FCBDesplaçaments

Per traslladar-se a Londres, FCBDesplaçaments ofereix un programa de viatge d’un dia amb avió a un preu de 198 € per soci, que sortirà el mateix dimarts a les 08.30 hores de l’aeroport de Barcelona i tornarà un cop finalitzat el partit.

La compra del viatge es pot gestionar des del web del Club i inclou bitllet d’avió xàrter d’anada i tornada; trasllats entre aeroport-centre de Londres-estadi-aeroport; assegurança de viatge; assistència durant el viatge per part de personal del Club; pack d’animació i punts per al pla de fidelització FCBDesplaçaments+. Al final d'aquesta informació hi ha l'enllaç per veure el programa del viatge i gestionar la seva compra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut