Palma Futsal – FC Barcelona Lassa: Empat elèctric a Son Moix (4-4)

Palma Futsal – FC Barcelona Lassa: Empat elèctric a Son Moix (4-4)

Els d’Andreu Plaza se sobreposen a un marcador advers i a l’expulsió de Sedano per endur-se un empat de la complicada pista balear, amb un gol de Joselito en el tram final

El FC Barcelona tanca el 2017 amb un empat. Ho fa després d’aconseguir un 4-4 contra el Palma, a la complicada pista de Son Moix, en un partit que ha tingut de tot. Sobretot gols, però també emocions i una expulsió que podria haver estat determinant. Però la capacitat de reacció blaugrana ha permès que, finalment, una diana de Joselito permeti fer volar un punt cap a Barcelona.

Tot això, en un partit de tots colors. No ha començat bé, perquè el descans no ha marcat un bon resultat per al Barça, amb un 2-1 que ha obligat els d’Andreu Plaza a intentar la remuntada a la represa. Durant els primers vint minuts, els problemes blaugrana en atac –Joselito, en estat de gràcia, ha estat l’únic que ha pogut marcar (1-1, min 15)- han estat aprofitats per un Palma que s’ha avançat amb gols de Quintela (1-0, min 12) i Paradynski (min 16).

Però després del pas per vestidors, el guió ha canviat una mica. L’equip s’ha començat a connectar i ha fet patir els locals, que han baixat el seu rendiment i han tingut en el porter Barrón el seu guardià. No ha pogut evitar, malgrat tot, ni l’empat de Dyego, en una jugada molt ben trenada (2-2, min 26), ni el 2-3 que Quintela s’ha fet en pròpia porteria, després d’una jugada d’estratègia de Rivillos (2-3, min 27).

Emocions fortes fins al final

Però jugar a la pista del Palma no és fàcil, i ha tornat a quedar demostrat. Primer, perquè poc ha durat l’avantatge culer en el marcador, ja que un golàs de falta d’Eloy Rojas ha tornat a posar les taules (3-3, min 30). Després, perquè l’expulsió de Paco Sedano en el tram final ha estat aprofitada pels locals, que han fet el 4-3 novament a través de les botes d’Eloy Rojas (min 37).

Un resultat que podria haver estat definitiu però que, finalment, Joselito s’ha encarregat de trencar. El gadità, que ja porta 15 gols aquesta temporada, ha aconseguit fer el 4-4 definitiu amb una rematada des del segon pal (min 39) per, ara sí, tancar un partit vibrant que ha acabat en empat, tot i que qualsevol dels dos es podria haver emportat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut