La tornada dels vuitens de Copa ja té data i hora

La tornada dels vuitens de Copa ja té data i hora

El matx entre el Celta i el FC Barcelona tindrà lloc el proper dijous 11 de gener al Camp Nou a les 21.30 hores, quatre dies després del partit de Lliga contra el Llevant

La tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei ja té data i hora. El FC Barcelona rebrà al Celta el proper dijous 11 de gener al Camp Nou, en un matx que se disputarà a les 21.30 hores. L’enfrontament tindrà lloc quatre dies després del partit de la 18a jornada de Lliga contra el Llevant, que es jugarà el diumenge 7 de gener a les 16:15 hores i també a l’Estadi culer.

Cal recordar que el partit d’anada d’aquesta eliminatòria tindrà lloc una setmana abans, el dijous 4 de gener a les 19.30 hores a Balaídos, on culers i gallecs s’enfrontaran per segona vegada aquesta temporada. El primer duel entre Barça i Celta d’aquesta temporada va acabar amb empat (2-2), amb gols de Messi i Suárez per als de Valverde i Iago Aspas i Maxi Gómez per part del conjunt de l’exblaugrana Juan Carlos Unzué. Sens dubte espera una eliminatòria molt igualada i disputada, on els barcelonistes intentaran revalidar el títol de Copa per quart any consecutiu. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut