La Masia del Barça, protagonista a ESPN

La Masia del Barça, protagonista a ESPN

La prestigiosa cadena d’esports americana ha estrenat “La nueva Masía”, un reportatge en profunditat sobre el futbol formatiu del Club

El programa de televisió sobre futbol internacional ‘Fuera de Juego’, produït per la cadena ESPN, va estrenar aquest dijous un especial anomenat ‘La nueva Masía’, dedicat al futbol formatiu i al segell futbolístic del FC Barcelona. Aquest espai, que s’emet de dilluns a divendres a ESPN Llatinoamèrica i a ESPN Deportes per als Estats Units, ha escollit el Barça per a un dels seus especials temàtics de l’any en considerar que el seu model futbolístic continua sent un referent mundial.

En aquest programa especial, tot un referent a Llatinoamèrica, el presentador Fernando Palomo, acompanyat de l’analista tècnic Àlex Pareja i l’exjugador mexicà Tato Noriega, presenten el futbol formatiu del Barça des de l’essència. La part central de l’espai la componen tres reportatges: el primer s’anomena ‘ADN de la Masía’; el segon està centrat en el rondo com a eix de la filosofia futbolística del Club; i el tercer està dedicat als desafiaments que presenta un sistema formatiu com el de la Masia i a la manera com pot competir amb els moviments del mercat futbolístic.

Aquests tres reportatges es complementen, a la vegada, amb altres continguts relacionats amb el futbol del Club. Així, compten amb un apartat sobre jugadors històrics que han passat per la Masia i amb un altre que recull els millors gols de futbolistes formats al mateix lloc. Per dur a terme aquest programa, l’equip d’ESPN va conversar amb representants de diferents estaments del Barça, tots ells relacionats amb el futbol formatiu.

En aquest sentit, hi participen, entre altres, els responsables del futbol formatiu, José Mari Bakero i Jordi Roura; Guillermo Amor, responsable de relacions internacionals institucionals i esportives del primer equip i responsable del futbol formatiu professional; el jugador del primer equip Sergi Roberto i el del Barça B Carles Aleñá, tots dos formats a la Masia; Vicky Losada, jugadora del Femení, Carles Folguera, director de la Masia, i Javier Mascherano, que aporta la visió de la manera com un jugador que ve de fora s’adapta i ha d’assimilar la filosofia i l’estil de joc del FC Barcelona.

Està previst que aquest programa es torni a emetre a partir de la setmana vinent, coincidint amb les festes nadalenques. L’audiència potencial és d’uns 20 milions d’espectadors, que abracen Sud-Amèrica, Centreamèrica i els Estats Units. A més, l’informatiu SportsCenter, tot un referent de la cadena, emetrà un resum d’aquest espai. La cadena està treballant també en una versió en anglès.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut