Quabit Guadalajara – Barça Lassa: S’acaba la ratxa de triomfs però continua la imbatibilitat (26-26)

Els de Xavi Pascual cedeixen el primer empat en competició domèstica després de 133 partits consecutius celebrant victòries a la Lliga ASOBAL

El Barça Lassa d’handbol no ha pogut sumar el triomf en la seva visita a Guadalajara. Els blaugranes han cedit el primer empat a la Lliga Asobal després de quatre temporades i trenquen una ratxa espectacular de 133 victòries consecutives en competició domèstica. El botxí de la ratxa ha estat el Guadalajara, tercer classificat que ha demostrat perquè milita la zona noble de la classificació. De fet, el tècnic Xavi Pascual ja havia avisat en la prèvia que el partit no seria fàcil i que la Lliga cada cop era més igualada.

Amb aquesta consigna han sortit els de Pascual al Pavelló David Santamaría. I ho han fet amb atacs ràpids per avançar-se ràpidament al marcador. Victor Tomàs, Valero Rivera i N’Guessan estaven sent els més actius d’un Barça Lassa que ha marxat al descans amb quatre gols d’avantatge (13-17).

A la represa, els de Pascual han vist que els locals s’aproparien més a l’electrònic. Del control als primers 30 minuts blaugranes s’ha passat a un duel d’anada i tornada i el Guadalajara ha començat a tenir més encert de cara a porteria. S’igualaria el partit ben entrada la represa i el Barça perdria la renda de quatre gols en uns cinc minuts favorables als locals amb un parcial de 4-1 que ha situat el partit en un 22-22.

I és que Chema Márquez, autor de nou gols, estava sent el gran aliat del Guadalajara. Així s’ha arribat fins als minuts finals, en què tot i aconseguir avançar-se el conjunt local, el Barça ha tret l’ofici d’equip per empatar un duel a la Lliga Asobal 133 partits després. I és que Pérez de Vargas ha tret dos llançaments per evitar la victòria local. Els de Xavi Pascual continuen liderant la classificació amb 25 punts i ja preparen el proper duel davant el segon, l’Helvetia Ainatasuna al Palau.