Reial Madrid – Barça Lassa: El tercer període decideix (87-75)

Els blaugranes es veuen superats pel conjunt madrileny en un tercer quart amb poc encert ofensiu dels homes de Sito Alonso que ha marcat el desenllaç del duel

Partit molt igualat en gairebé tot el matx en el segon Clàssic entre blaugranes i madrilenys de la temporada, el primer del curs a l’Eurolliga (87-75). Un partit en què el Reial Madrid ha tingut petites diferències fins al tercer quart, en què la manca d’encert blaugrana ha marcat el desenllaç del matx tot i la lluita i entrega dels homes de Sito Alonso fins al final.

El matx ha començat marcat pel desencert dels dos conjunts i amb el control del rebot defensiu per al Barça Lassa. El conjunt blanc ha anat per davant en els primers compassos de partit, si bé les diferències eren mínimes fins al 10-11 en què els blaugranes s’han col·locat per davant per primera vegada.

Pau Ribas encistellava el primer triple dels homes de Sito Alonso en el segon període, enmig d’un duel equilibrat en ambdós costats. Un parcial de 11-2 favorable al conjunt blanc a causa dels desajustos defensius ha situat el màxim desavantatge per als culers (28-22, min 14). Tres triples del Reial Madrid han situat la diferència en nou punts, però cinc punts d’Heurtel han permès mantenir als blaugranes dins del matx (37-31) i marxar al descans dos punts per sota en el marcador (40-38).

A la represa, un parcial de 8-0 favorable als madrilenys ha suposat que el Reial Madrid hagi trencat novament el matx (48-38). El desencert ofensiu del Barça Lassa ha permès al conjunt blanc mantenir l’avantatge proper als 10 punts tot i el treball i sacrifici blaugrana. Al final del tercer període un triple sobre la botzina de Doncic ha situat el 68-52.

Lluiten fins al final

En el darrer període un parcial de 2-11 ha retallat la diferència en el marcador i el Barça Lassa ha lluitat fins al final, situant-se a tan sols nou punts (80-71, min 35), tot i acabar caient per 87-75. Amb aquesta derrota, els blaugranes se situen amb un registre de quatre victòries i vuit derrotes en 12 partits a l’Eurolliga. El proper repte del Barça Lassa serà aquest diumenge a la Lliga Endesa contra el Gran Canària al Palau Blaugrana (12.30 hores).