Sergi Roberto: “Aquests partits són bons per agafar ritme”

Sergi Roberto: “Aquests partits són bons per agafar ritme”

El ‘20’ blaugrana ha destacat en la roda de premsa prèvia al duel davant l’Sporting Clube que després de la lesió espera “poder seguir al 100% a nivell físic”

El FC Barcelona afrontarà aquest dimarts l’última jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions amb l’objectiu aconseguit de la classificació per als vuitens com a primer de grup. Ho farà davant l’Sporting Clube de Portugal, un rival que encara té opcions de classificar-se depenent del resultat de la Juventus davant l’Olympiacos. Tot i que els blaugranes ja no s’hi juguen res, Sergi Roberto ha explicat en la roda de premsa prèvia al duel que “serà un partit molt complicat perquè s’hi juguen molt”. El de Reus, que va reaparèixer la setmana passada des que es va lesionar davant l’Olympiacos, ha assegurat que “aquests partits són bons per agafar ritme” i espera poder estar “després de la lesió al 100% físicament”.

El ‘20’ del Barça ha explicat que la lesió d’Umtiti és un contratemps important perquè és un gran jugador, però ha sabut trobar el costat positiu: “Tenim una plantilla molt àmplia en què els jugadors que surten a jugar ho fan bé”. I, a priori, s’ha descartat per jugar de central tot i la seva gran polivalència al terreny de joc: “Amb Luis Enrique vaig jugar al lateral i m’hi he adaptat bé. Sempre he dit que vull ajudar l’equip i vull jugar i si em toca al mig del camp estaré encantat de fer-ho. De central no m’hi veig perquè és una posició molt difícil i no hi he jugat mai”, ha aclarit.

Qüestionat per la situació en les tres competicions, Sergi Roberto ha assegurat que estan molt satisfets de com està anant la temporada: “Els resultats ens estan acompanyant, estem bé a la Lliga, Copa i Champions però sabem que la Lliga no està ni molt menys decidida i el joc sempre es pot millorar”.

Precisament en aquest sentit, preguntat pels sistemes de joc de l’equip, Roberto ha assegurat que l’equip “se sent còmode amb la pilota”. I ha afegit: “El sistema quan estàs jugant va canviant durant el partit, i mentre els sistemes ens ajudin a tenir la pilota nosaltres estarem contents”. Abans de finalitzar la roda de premsa, Roberto ha explicat: “Anar a un Mundial sempre és molt bo per a un jugador”. “Tenim la sort que el tècnic és Julen Lopetegui, amb qui vaig coincidir al Mundial sub-20 i sempre m’ha donat l’oportunitat d’anar-hi. Si hi vaig estaré molt agraït i content”, ha sentenciat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut