Delteco GBC – Barça Lassa: Un inici de 2018 trepidant

Delteco GBC – Barça Lassa: Un inici de 2018 trepidant

Els de Sito Alonso comencen una setmana de tres partits amb la visita al San Sebastián Arena (dimarts 2, 18.30h)

El Barça Lassa comença l’any 2018 amb una setmana de tres partits. El primer d’ells serà a la pista del Delteco GBC, a les 18.30h, i en directe per Movistar Deportes 1 (Dial 55), en el que serà el primer partit de l’any. Els blaugranes, que fa dos dies van superar el Montakit Fuenlabrada, esperen començar el 2018 amb una victòria a la pista d’un equip que es troba en un bon moment de forma i que està jugant un bon bàsquet.

El rival

Entrenats per Porfi Fisac, Guipúscoa Basket té un balanç de 5 triomfs i 8 derrotes i es troba en la 12a posició a la Lliga Endesa. Compta amb un equip amb jugadors consolidats i d’altres de més veterans, però sobretot amb un dels pivots més determinants de la competició fins al moment: Henk Norel. El pivot holandès té una mitjana de 14,5 punts, 8,7 rebots i 21,8 de valoració. A més, el Delteco GBC compta amb Jordan Swing, un exterior molt polivalent (11,5) i d’altres jugadors com Kenny Chery (10.7), Van Lacke, Daniel Clark, Fakuade, Agbelese, Oroz, Pardina o l’exblaugrana Dani Pérez.

El Barça

Ha sumat dues victòries de forma consecutiva, contra el Khimki i davant del Fuenlabrada, i busca la tercera al San Sebastián Arena. Serà el primer dels tres partits que haurà de disputar el Barça aquesta setmana, ja que el dia 4 rebrà el totpoderós CSKA de Moscou al Palau (21h) i posteriorment viatjarà a Sevilla per jugar a la pista del Real Betis el 7 de gener (12.30h). Així doncs, i amb l’exigència del calendari, els de Sito Alonso hauran d’estar molt concentrats els 40 minuts per sumar el primer triomf del 2018.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut