FCBDesplaçaments ja ha omplert dos avions per anar a Londres

FCBDesplaçaments ja ha omplert dos avions per anar a Londres

El Club ofereix als socis i penyistes que vulguin assistir al Chelsea-Barça un tercer avió d’anada i tornada el mateix dia del partit a un preu de 198 €

FCBDesplaçaments ja ha omplert un segon avió de seguidors per anar a Londres el dimarts 20 de febrer, per assistir al partit d’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions que disputaran el Chelsea i el Barça a l’estadi de Stamford Bridge.

En aquests dos primers avions es desplaçaran 400 aficionats i el departament de viatges del FC Barcelona ja ha començat a vendre les places d’un tercer avió, que posa a disposició de tots aquells socis i penyistes que disposin d'entrada i vulguin traslladar-se a Londres amb les garanties que ofereix el servei de FCBDesplaçaments.

Aquells socis i penyistes que vulguin assistir al Chelsea-Barça de la Lliga de Campions encara poden adquirir el desplaçament a Londres a través del link següent: compra del desplaçament. El viatge a Londres també es pot gestionar a l’OAB del Camp Nou o a les oficines de Viatges Halcón. 

Per traslladar-se a Londres, FCBDesplaçaments ofereix un programa de viatge d’un dia amb avió a un preu de 198 €, que sortirà el mateix dimarts a les 08.30 hores de l’aeroport de Barcelona i tornarà un cop finalitzat el partit. A aquest import cal afegir-hi el preu de l’entrada, que és de 59 €.

El programa del viatge inclou bitllet d’avió xàrter d’anada i tornada; desplaçaments entre aeroport-centre de Londres-estadi-aeroport; assegurança de viatge; assistència durant el viatge per part de personal del Club; pack d’animació i punts per al pla de fidelització FCBDesplaçaments+.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut