Barça Lassa - CSKA Moscou: Partit gran per obrir el 2018 al Palau

Barça Lassa - CSKA Moscou: Partit gran per obrir el 2018 al Palau

Els de Sito Alonso reben l’actual líder de l’Eurolliga i un dels equips més en forma de la competició (Dijous 4, 21h)

El Barça Lassa rep aquest dijous, a les 21h i en directe per Esport3 i Movistar+, el CSKA de Moscou, l’actual líder de l’Eurolliga 2017/18 amb un balanç de 12 triomfs i tan sols tres derrotes. Els blaugranes, que arriben al partit en un gran moment de forma després de sumar tres triomfs de manera consecutiva, saben que una victòria contra el conjunt rus seria realment important en les aspiracions per situar-se a prop de les vuit primeres posicions de la taula.

El rival

Compta amb un gran equip que combina talent jove, experiència i diferents lideratges. Compta amb un dels màxims anotadors de la competició, Nando De Colo (16,2), a més de Sergio Rodríguez (14,6 punts i 5,2 assistències), Cory Higgins (13,7), Will Clyburn (12,7) o Kyle Hines (9,4 punts i 5,3 rebots). Tampoc cal oblidar jugadors que poden sobresortir en qualsevol moment com Hunter, Antonov, Kurbanov, Fridzon, Vorontsevich o Khryapa. Així doncs, el conjunt d’Itoudis és un dels rivals a batre en aquesta Eurolliga.

El Barça

Arriba bé de moral després de tres victòries consecutives: el Khimki, el Fuenlabrada i el Guipúscoa. Per superar el CSKA, l’equip de Sito Alonso haurà d’estar concentrat els 40 minuts i així poder sumar el sisè triomf del curs a Europa, fet que l’aproparia encara més a les posicions de Play-off. El Palau presentarà un gran aspecte en el que serà el primer partit del 2018 a casa.

Les declaracions

Sito Alonso
“És una prova important per a nosaltres, crec que hem realitzat una millora com a equip. Segur que durant el partit patirem i tindrem problemes i haurem de fer un esforç encara més gran. Hem d’afrontar-ho com a equip, no com a individual”.

“El CSKA és un equip grandiós, està jugant a un nivell molt alt. És un gran col·lectiu, tenen moltes coses i tenen molt mecanitzat el que vol el seu entrenador. Saben sobreviure en els mals moments”.

Juan Carlos Navarro
“La nostra dinàmica és millor i a l’Eurolliga les opcions d’entrar entre els vuit primers passen per guanyar a casa i contra equips com el CSKA”

“La gent ara ha agafat més confiança, ens passem la pilota molt millor. Portem 3 partits a un nivell bastant bo, amb moltes assistències, controlant el rebot...s’ha de guanyar com sigui i esperem que el Palau estigui ple”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut