Paco Sedano renova fins al 2020

Paco Sedano renova fins al 2020

El porter i capità blaugrana, que té 38 anys i viu l’onzena temporada al Club, allarga dues temporades més la seva vinculació contractual amb Barça i a més passarà a formar part del projecte Masia 360

Paco Sedano ha signat la renovació amb el FC Barcelona Lassa fins al juny del 2020. El capità blaugrana, de 38 anys, acabava el proper mes de juny el seu contracte i ha firmat una renovació per a dues temporades més. A més, el porter barcelonista s’incorporarà immediatament al projecte Masia 360 com un dels especialistes i tutors que té el Club per a la formació dels esportistes més joves.

Sedano ha destacat en roda de premsa que “és un dels dies més emocionants de la meva vida, dels més especials, és un dia per confirmar que em retiraré en aquest Club”. A més, ha afegit: “Això demostra tot el que m'he esforçat per aconseguir tot el que tinc. És un honor que el millor club del món pensi en tu també a nivell laboral a part de l’esportiu, i ara em toca tornar-li la confiança que m’han donat; m’enorgulleixen totes dues coses”.

A més, el capità blaugrana ha explicat que “un somni seria tornar a guanyar la copa d'Europa, ja que guanyar-la és el màxim que pot tenir un jugador, però fer-ho en el Barça encara ho és més”. Sedano ha comentat també: “Em considero patrimoni del Barça, i vull donar els últims anys de la meva carrera al Club on m'han tractat genial sempre”.

També Albert Soler, responsable de l’Àrea d’Esports Professionals, ha explicat: “Sedano respon a un perfil que al Club potenciem, volem que els nostres esportistes es formin i es preparin per quan deixin de jugar.  Hem decidit conjuntament que a part de la seva responsabilitat com a jugador del Barça Lassa, també s’incorpora –ara al gener– a la part d’especialistes i tutors que el Club té a la Masia 360, per fer seguiment acadèmic i esportiu dels joves esportistes del Club. És una doble satisfacció: renovar-lo i incorporar-lo en un projecte de formació dels nostres esportistes”. “S’ho ha guanyat, s’ho mereix”, ha conclòs. A més, el mànager esportiu del Barça Lassa de futbol sala, Txus Lahoz, ha afegit: “Paco havia de continuar amb nosaltres. És el nostre capità, estima la casa i s’ha guanyat la continuïtat. Trobar un porter com ell és molt difícil”.

Onzena temporada al Barça

Paco Sedano viu actualment l’onzena temporada al Club. El porter de Móstoles va arribar al Barça a l’estiu del 2007 i durant la seva etapa com a blaugrana ha guanyat 3 lligues, 2 UEFA Futsal Cup, 3 Copes d’Espanya, 4 Copes del Rei, 1 Supercopa d’Espanya i 9 Copes Catalunya.

Decisiu aquesta temporada

Paco Sedano viu una segona joventut als seus 38 anys. El capità blaugrana va completar uns play-off excepcionals la temporada passada que li van valer la condició de millor porter de la Lliga per quarta vegada consecutiva. A més a més, aquesta temporada la seva actuació a l’Elite Round de Pescara contra Ekonomac i Luparense va resultar decisiva perquè l’equip es classifiqués per a la Final Four de la UEFA Futsal Cup.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut