Darryl Middleton: “El Barça mirarà cap amunt”

Darryl Middleton: “El Barça mirarà cap amunt”

L’exjugador blaugrana del 1994 al 1996, actualment al cos tècnic del CSKA, analitza el conjunt blaugrana en la prèvia del partit d’aquest dijous al Palau (21.00 hores)

Darryl Middleton seurà aquest dijous al vespre (21.00 hores) en la banqueta del CSKA Moscou, però de ben segur és recordat pels aficionats culers pels seus dos anys vestint la samarreta blaugrana. L’aler-pivot de Nova York va arribar al Palau el curs 1994/95 i va ser un dels homes claus de l’equip barcelonista. I és que Middleton va sortir en el cinc inicial en 98 dels 99 partits de lliga entre fase regular i play-off entre les dues temporades.

El nord-americà va presentar bons registres en els més de 3.000 minuts que va vestir la samarreta culer. “Va ser una gran experiència jugar en aquest gran Club, era la primera vegada que m’oferien jugar en una entitat així i vaig gaudir-ho molt amb grans companys i al costat de l’Aíto García Reneses”, assegura l’aler-pivot nord-americà als mitjans del Club.

Aquest dijous, en el Barça Lassa-CSKA corresponent a la jornada 16 de l’Eurolliga Darryl Middleton tornarà al Palau com ja ha fet en moltes ocasions des de la banqueta del conjunt moscovita conscient de la dificultat del partit: “El Barça arriba al partit amb molta confiança. La victòria contra el Khimki els donarà molta moral i amb el canvi d’any segur que miraran cap amunt”, assegura Middleton. “Hem d’estar a punt, per a nosaltres cada partit és una batalla”, afegeix l’actual assistent del conjunt moscovita. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut