Tercer ple de victòries de la temporada

Tercer ple de victòries de la temporada

Els 13 equips del futbol formatiu amateur aconsegueixen la victòria en un cap de setmana on el Cadet A amplia a sis punts el seu avantatge respecte l’Espanyol a la Divisió d’Honor

CADET A - L’HOSPITALET

La victòria i el bon joc per bandera (5-0)

Els nois de Franc Artiga tanquen la primera volta de la Lliga com a líders destacats gràcies al triomf que van aconseguir a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant l’Hospitalet, per 5-0, i la derrota de l’Espanyol al camp del Jàbac i Terrassa per 1-0. El Cadet A lidera ara la Divisió d’Honor amb 41 punts i deixa als blanc-i-blaus a sis de diferència (35). El partit de la jornada 15 es va posar ràpidament de cara pels blaugranes, ja que Robert Navarro va marcar al minut 8. La superioritat del Cadet A va ser absoluta i el segon gol va arribar abans del descans obra de Pablo Moreno al minut 31.

Des de la confiança que dóna tenir la possessió de la pilota, els de Franc Artiga van tenir el matx sota control. La tranquil·litat es va certificar de manera progressiva, moment en què van arribar els altres tres gols barcelonistes. Aschalew Sanmartí, Jaume Jardí i  José Martínez van ser els autors del 5-0 definitiu. El proper partit dels blaugranes serà el primer matx de la segona volta i rebran a casa al Gimnàstic Manresa, quart classificat.

ESCOLA F. GAVA B - CADET B

Sentencien en una arrancada fulgurant (0-4)

Els nois de Sergi Milà van necessitar només 13 minuts per sentenciar el seu partit al camp de l’Escola Futbol Gavà B. Aquest va ser el temps que van trigar Roger Martínez (m. 10) i Fermín López (m. 13) en col·locar el 0-2 en el marcador. Un resultat que orientava el partit pels interessos d’un Cadet B que gràcies al control de la pilota és va fer l’amo i senyor del partit. La sentència, però, no va arribar fins la segona part quan el Cadet B va arrodonir el resultat amb els gols d’Arnau Farnós (m. 75) i Mamadou (m. 79). La jornada ha estat molt positiva pel Cadet B ja que no només continua com a líder sinó que amplia a 4 punts el seu avantatge sobre un Sant Ildefons que va caure al camp del Reus Deportiu B. El Cambrils, tercer classificat, serà els rivals dels blaugranes la propera jornada.

INFANTIL A – REUS DEPORTIU

Un triomf amb gols espectaculars (4-0)

L’Infantil A va tornar al camí de la victòria contra el Reus Deportiu. Els nois de Carles Martínez van guanyar per 4-0 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, amb uns gols espectaculars, i van demostrar que la derrota de la passada jornada contra l’Espanyol només va ser un accident. El triomf davant del Reus no va ser fàcil. El conjunt visitant és va tancar molt bé durant la primera mitja hora de partit, tancant tots els espais interiors, i el gol no va arribar fins el minut 35 en un gran xut des de fora de l’àrea de Jan Coca. El guió del partit no va canviar durant la segona part però el Barça va saber trobar els espais necessaris per sentenciar. Bobi va marcar a la sortida d’un córner el 2-0 al minut 39 i Marc Jurado va enviar al fons de la xarxa, en un remat acrobàtic, el centre d’una falta lateral (m. 53). Encara que el gol del partit, el 4-0, el va tornar a signar Jan Coca al culminar una acció individual dintre de l’àrea (m. 66). L’Infantil A es manté com a líder, amb cinc punts d’avantatge sobre un Espanyol que té un partit menys. La propera jornada, els blaugranes reben la visita del Manresa, dotzè classificat.

INFANTIL B - ESCOLA GAVÀ A

Tres punts més que serveixen per continuar líders (4-0)

Els nois de David Sánchez van tenir un molt bon retorn a la Lliga després de la seva victòria aquest Nadal al tormeig de LaLiga Promises disputat a Arona (Tenerife). El seu triomf per 4-0 contra l’Escola Futbol Gavà els permet mantenir el liderat del Grup 1 de Preferent empatats a 30 punts amb la Escuela San Pedro San Pablo tot i que els tarragonins han disputat un partit més. L’Infantil B va encarrilar la victòria d’ahir amb un gol de Solo Traoré al minut 27 que va obrir la forta defensa visitant. Amb el 1-0 es va arribar al descans. A la segona meitat el Barça va saber aprofitar els espais deixats per un Gavà que buscava l’empat i Bilal Achhiba (m. 50), Gerard (m. 55) i Pau Ortega (m. 65) van arrodonir la desena victòria de l’Infantil B a la Lliga. Els blaugranes jugaran la propera jornada al camp de la Rapitenca, onzè classificat.

El inicis del partit van estar marcats pel gest dels jugadors de l’Infantil B cap al seu company Roger Coll, lesionat de llarga durada, que van sortir al camp amb una samarreta verda de suport al seu company en la que es podia llegir ‘Ànims Roger’. 

GIMNASTIC MANRESA - ALEVÍ A

Any nou i mateixa dinàmica positiva (1-6)

Ha canviat l’any, però els nois de Marc Serra segueixen sumant victòries en la competició domèstica. El primer triomf lliguer del 2018, al camp del Gimnàstic Manresa, per 1-6, va suposar el tretzè d’una Lliga que dominen des de l’inici, ja que no han perdut cap partit, i que lideren amb 9 punts d’avantatge sobre la Damm B. A Manresa, el gol va arribar molt ràpid.  En els primers vuit minuts de partit ja guanyaven per 0-2. Jan Quiles i Ianis Tarba van ser els artífexs de les dianes que van obrir la enèsima golejada de la temporada. Jan Montes, Bryan Ramírez, Pau Prim i Hector Fort van ser els altres autors dels sis gols culers. El conjunt local va maquillar el resultat gràcies al gol d’Iker. L’Aleví A s’enfrontarà la següent jornada al Jàbac i Terrassa, que ocupa la sisena posició.

ALEVÍ B - GRANOLLERS

Mantenen el ple de victòries a la Lliga (9-1)

La tretzena jornada de la Lliga va suposar la tretzena victòria pels nois de Jordi Pérez. Sumar de tres en tres suposa que els blaugranes estiguin a dalt de tot de la classificació amb tres punts d’avantatge sobre l’Espanyol. El triomf es va gestar des del minut onze, moment en què Pol Montesinos, autor de dos gols, va obrir l’electrònic. La primera diana del matx va precedir la resta. Jan Encuentra, Nico Expósito, Daniel Gudjohnsen, amb un hat-trick, Santos Ortiz i Pol Trigueros van arrodonir el marcador. El gol de l’honor del Granollers va arribar a les acaballes del matx i va servir per tancar l’electrònic (9-1). El proper partit de l’Aleví B serà al camp del Vilassar Dalt, tretzè classificat.

IGUALADA B - ALEVÍ C 

Mantenen el domini aclaparador a la Lliga (1-7)

Els nois de Dani Horcas es van enduu la victòria del camp del Igualada B i en sumen dotze de seguides en la competició domèstica. Els tres punts de la jornada 12 van arribar després de refer-se d’un gol inicial de Pol Moyés al minut 14. Des de la possessió de la pilota, els blaugranes van aconseguir donar la volta al marcador. Gibert Jordana (m. 26), Marc Bernal (m. 32 i m. 49), Landry Farré (m. 34), David Sáez (m. 40), Lamine Yamal (m. 42) i Jofre Torrents (m. 46) van ser els protagonistes de cara a porta. D’aquesta manera, l’Aleví C segueix al capdamunt de la classificació amb uns registres impecables. No solament són líders, amb sis punts d’avantatge sobre el Cornellà C, sinó que també tenen el millor balanç golejador: 115 gols a favor i nou en contra. La propera jornada els nois de Dani Horcas rebran al Santfeliuenc, sisè classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

ALEVÍ D - L’HOSPITALET C

Continua la lluita al front de la classificació (5-2)

Els blaugranes van sortir a la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb ganes de refer-se de l’empat de la jornada anterior i no deixar que l’Europa, segon classificat, els superés. Tot i tenir el control de la pilota els pupils de Pau Moral van veure com el conjunt visitant s’avançava en el marcador amb un gol de Bargalló (m. 9). Els blaugranes, però, van reaccionar ràpidament. En sis minuts van ser capaços de remuntar el matx i anar tot el partit per davant del marcador. Xavi Espart (m. 14) i Rubén Nuñez (m. 21) van ser els autors del 2-1. I Albert Navarro va ampliar distàncies al minut 36.

L’Hospitalet va reduir diferències, però els blaugranes no van deixar que entrés definitivament al partit, ja que va anotar dos gols més establint el 5-2 definitiu. Un doblet de Lassana Diaby va conduir de manera definitiva a l’Aleví D a la desena victòria de la temporada. El següent matx dels nois de Pau Moral, líders empatats a 31 punts amb l’Europa B, serà al camp de la Penya Barcelonista Anguera, que ocupa la catorzena posició.

BENJAMÍ A - TERLENKA BARCELONISTA 

Segueixen amb un potencial ofensiu espectacular (12-1)

Els nois d’Òscar Jorquera no s’obliden de marcar gols. I comencen el 2018 com van acabar el 2017, golejant. Els blaugranes van encarrilar el partit des dels primers compassos i en vint minuts ja guanyaven per 8-0. Albert Vicens (2), Madou Murcia (2), Arnau Marés (2), Nil Teixidor i Samakou Nomoko van ser els encarregats de fer pujar a l’electrònic els sis gols inicials. Tot i encaixar un gol, els barcelonistes no van veure perillar el marcador en cap moment, ja que també tenen un gran potencial defensiu. Fins a aquest partit solament han encaixat cinc gols.

El resultat final es va definir en els següents períodes (12-1). Arnau Marés, que va materialitzar el seu pòquer, Chirveches i Samakou, màxim golejador de la competició domèstica amb 29 gols, van ser els artífexs de les dianes definitives. D’aquesta manera, el Benjamí A segueix comandant la classificació amb dos punts d’avantatge sobre el Cornellà B. En la següent jornada, els d’Òscar Jorquera aniran al camp de la Fundació Europa, tretzena classificada.

MANLLEU - BENJAMÍ B

Remuntada i victòria per seguir dominant la Lliga (2-7)

Els pupils de Juanan Gil van iniciar l’any en la competició domèstica com el van acabar: marcant set gols per endur-se la victòria. El matx de la 13a jornada va donar continuïtat a la ratxa de tretze partits consecutius sense perdre des de l’inici de la Lliga. Els primers minuts de joc no van començar de la millor manera possible pels culers, ja que van veure com el Manlleu es situava fins en dues ocasions per davant (2-1).

Ara bé, a partir de l’empat blaugrana (2-2), el Benjamí B no va deixar que el conjunt local tornés a entrar en el partit i va posar camí cap a una altra golejada (2-7). Broulaye Chama, Biel Cabezas (2), Aymar Llanas, Álex Cantarell, Pol López i Roger Martí van ser els encarregats de situar els set gols en l’electrònic. Amb aquest triomf, el Benjamí B segueix liderant amb fermesa la classificació, amb cinc punts d’avantatge sobre el Sant Cugat, i en el proper partit contra el Sabadell, vuitè, intentarà donar continuïtat a aquesta magnífica ratxa.

CIUDAD COOPERATIVA - BENJAMÍ C  

Triomf còmode des de la possessió de la pilota (0-9)

Els pupils d’Albert Puig van encarrilar ràpidament el partit de la dotzena jornada i van seguir contant tots els partits per victòries. Michal Zuk, Eloi Gómez, Obinna (3), Marc Garcia, Raúl Expósito, Iu Martínez i Pau Bergés van ser els encarregats de perforar la porteria de la Ciudad Cooperativa. D’aquesta manera, els blaugranes segueixen al capdamunt de la classificació amb sis punts d’avantatge sobre el segon classificat, el Cornellà D. Blanca Subur, dotze classificat, serà el següent rival del Benjamí C a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

BENJAMÍ D - PREMIER BARCELONA

Victòria construïda des de la remuntada (4-3)

La jornada 12 va ser vibrant pels nois de David Sánchez, que es van saber sobreposar a anar per darrere en el marcador fins en dues ocasions. El partit pintava molt bé pels blaugranes, ja que es van avançar al minut 2 amb un gol de Joan Ingles. Però a partir d’aquest moment, el matx va donar lloc a un intercanvi de cops en el qual els barcelonistes van sortir victoriosos.

Fran Orduña va situar la igualada en el marcador després de les dues dianes consecutives del conjunt visitant (2-2). Peró l’Escola Premier Barcelona va tornar a fer seu l’electrònic (2-3), però un doblet d’Ismael Ziani va donar el triomf al Benjamí D (4-3). El darrer gol va arribar al minut 37 quan l’empat ja semblava el resultat final. Els pupils de David Sánchez segueixen segons a la caça del líder, l’Hospitalet, que té quatre punts d’avantatge. La propera jornada els blaugranes aniran al camp del Martinenc, setè classificat.

COLLBLANC SANTS B - PREBENJAMÍ

Després de la derrota ve la victòria (1-5)

La jornada 12 de la competició de Lliga va servir perquè els nois de Dani Segovia es retrobessin amb el triomf. La PB Collblanc Sants B era una bona oportunitat, ja que arribava al matx amb una dinàmica de quatre derrotes. El matx es va posar de cara pels blaugranes en els primers minuts. Sergi Font, el màxim golejador culer, va obrir l’electrònic. Tot i tenir el control, el segon gol va tardar 15 minuts en arribar. Moaad va ser l’autor.

La PB Collblanc Sants va aconseguir reduir distàncies amb el 1-2, però els blaugranes no es van deixar sorprendre. No solament van neutralitzar el gol local sinó que van ampliar més distàncies (1-4). El protagonista golejador va ser Moaad, que va materialitzar el seu hat-trick en 60 segons. Guiu Xucla va arrodonir el marcador culer amb el definitiu 1-5. Els tres punts permeten al Prebenjamí mantenir la tercera posició  dos punts del líder, el Pubilla Casas. El següent partit dels barcelonistes serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant L’Hospitalet Centre d’Esports, vuitè classificat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut