Barça Lassa – Vendrell: Toca seguir guanyant a l’OK Lliga!

Barça Lassa – Vendrell: Toca seguir guanyant a l’OK Lliga!

(19.45 hores, Barça TV) El conjunt barcelonista es troba en dinàmica positiva després de les victòries contra Asturhockey i Palafrugell i aquest dissabte rep un conjunt “molt perillós”

Les victòries contra Asturhockey (10-1) i Palafrugell (0-7) han permès començar amb bon peu la segona volta d’una OK Lliga molt disputada. I el següent compromís del Barça Lassa arriba aquest dissabte (19.45 hores, Barça TV i OK Liga TV) amb la visita del Vendrell, el sisè classificat. “Hem tingut tota la setmana per preparar el partit, estem en dinàmica positiva, còmodes, amb ritme de bola i encarant a porteria”, ha comentat Edu Castro.

El tècnic blaugrana ha destacat, davant els mitjans de comunicació, que el Vendrell “té jugadors amb molta experiència a l’OK Lliga” i que practiquen “un hoquei molt directe i molt perillós, amb un joc interior bestial”. L’equip dirigit per Gonzalo Medina no va poder-se classificar per a la Copa del Rei en l’última jornada de la primera volta i també ha quedat eliminat de la CERS. No obstant, s’han refet amb les dues últimes victòries contra Arenys (1-5) i Caldes (6-4) i tenen la quarta posició de la taula a l’abast.

Aitor Egurrola: “Tenen molta eficàcia en les accions a bola aturada”

En la faceta golejadora dels del Baix Penedès, destaquen els 15 gols de Jordi Ferrer, els 12 de Cristian Rodríguez i els 11 d’Edu Fernández. A més, el Vendrell és l’equip més encertat en les execucions de les faltes directes. D’això n’és conscient el capità Aitor Egurrola: “El Vendrell està aconseguint bons resultats a l’OK Lliga, amb jugadors de molta qualitat, i tenen molta eficàcia en les accions a bola aturada.

El ‘pop’ també ha subratllat que “no podem perdre més punts a casa”. “El Liceo (que jugarà contra el Palafrugell) no està punxant i això ens obliga a seguir guanyant”. Aitor Egurrola, junt amb Sergi Fernández, són la millor porteria de la competició, amb només 17 gols encaixats en 17 jornades. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut