Camí del quart ple de victòries de la temporada

Camí del quart ple de victòries de la temporada

El futbol formatiu amateur del FC Barcelona pot culminar el proper dimecres una altre jornada rodona, la segona consecutiva, si el Cadet A guanya el seu partit ajornat contra el Gimnàstic Manresa

CADET B - CAMBRILS UNIÓ

Una victòria treballada per ampliar el liderat (4-2)

Els nois de Sergi Milà van sumar l’onzena victòria del campionat davant el Cambrils. Els blaugranes, tot i tenir el control de la pilota, no van tenir una tasca fàcil per aconseguir el triomf (4-2). Els barcelonistes es van avançar en el marcador gràcies a la diana d’Arnau Farnós (m. 20), que va caçar una pilota en una clara acció de davanter centre. Amb aquest resultat es va arribar al descans i a una segona part que va resultar elèctrica.

El Cambrils va empatar al minut 44, amb un gol de Bryson, però la reacció blaugrana no es va fer esperar. David Navarro (m. 55) i Leo dos Reis (m. 58) van anotar el 3-1. Però el conjunt visitant no va llençar la tovallola, els nois del Cambrils van tornar a marcar, una altra vegada per mediació de Bryson, i van posar els nervis al cos a un Cadet B que, lluny d’espantar-se, va acceptar el repte i va fer el 4-2 definitiu gràcies a Mamadou (m. 63).

El Cadet B amplia la seva diferència al front de la classificació i ja són 7 els punts d’avantatge respecte al segon classificat, el Sant Ildefons. El proper partit serà al camp del Vilanova i la Geltrú, catorzè classificat.

Els inicis del partit van estar marcats per la samarreta de suport al jugador Marc Casadó, lesionat de llarga durada, que van lluir els jugadors del Cadet B. Un bon gest, sens dubte, d’aquet equip que també té lesionat de llarga durada al defensa Arnau Ollé.

INFANTIL A - MANRESA

Partit resolt a la primera meitat (4-0)

L’Infantil A va resoldre el seu partit contra el Manresa en una gran primera part. Els nois de Carles Martínez es van retirar al descans amb un 3-0, gràcies als gols de Xavier Planas (m. 8), Bobi (m. 16) i Gavi (m. 22), i a la segona part van arrodonir el marcador amb el segon gol de Xavi Planas (m. 42). El 4-0 aconseguit contra el Manresa permet a l’Infantil A ampliar el seu avantatge respecte el segon classificat, l’Espanyol, a cinc punts degut a la derrota dels blanc-i-blaus al camp del Gimnàstic Manresa (2-1).

L’Infantil A va signar uns 35 minuts inicials perfectes. Contundents. Va saber jugar la pilota al toc, amb paciència, amb ADN Barça, i poc a poc va anar creant les superioritats necessàries per crear una oportunitat de gol darrera de l’altre. El resultat al descans, 3-0, així ho demostra. L’equip, però, va ser més conformista en una segona part en la que va tenir molta possessió de la pilota però li va faltar profunditat per aconseguir un resultat d’escàndol. El partit de la propera jornada serà al camp del Llagostera, penúltim classificat.

RAPITENCA - INFANTIL B

Vuitè triomf consecutiu (0-3)

L’Infantil B es troba en un bon moment de forma. Els nois de David Sánchez van sumar ahir la vuitena victòria consecutiva al camp de la Rapitenca. Des de la derrota a casa amb la Escuela San Pedro San Pablo, colíder del Grup 1 de Preferent empatat a 33 punts amb els blaugranes encara que el tarragonins amb un partit més, tot han estat victòries. La darrera va arribar ahir gràcies a la solidesa d’un Infantil B que va trobar molt ràpid, al minut 10, el camí del gol gràcies a l’encert del davanter Solo Traoré. El segon gol, el de la tranquil·litat, el va fer Joel Roca al minut 24.

La segona part va seguir el mateix guió que la primera, però l’Infantil B va saber trobar els espais que deixava la Rapitenca en el seu intent d’empatar el partit. Amadou Balde va fer el 0-3 en el minut 55. L’Infantil B jugarà el seu proper partit a casa, el que tanca la primera volta de la Lliga, el proper dissabte a les 12.00 hores contra el FIF Lleida.

ALEVI A - JÀBAC I TERRASSA

Un primer quart perfecte tanca el partit (7-0)

En els primers deu minuts l’Aleví A de Marc Serra va marcar tres gols. El doblet d’Hèctor Fort (m. 5 i m. 10) i la diana de Jan Quiles (m. 6) van aplanar el camí cap a la catorzena victòria consecutiva des de l’inici de Lliga. Els nois de Marc Serra segueixen imparables en la competició domèstica en la que ja han demostrat que no són conformistes. De la mateixa manera que lideren la classificació sense concessions van continuar el partit davant el Jàbac i Terrassa. D’aquesta manera, es van veure quatre gols més. Ivan Rodriguez (m. 17), Jan Montes (m. 36), Bryan Ramírez (m. 55) i Hèctor Fort (m. 59), que va materialitzar el seu hat-trick, van ser els protagonistes golejadors. L’Aleví A, líder amb 12 punts d’avantatge sobre la Damm B i el Sant Cugat, intentarà seguir invicte contra el Vila Olímpica Club Esportiu, tretzè classificat, en el següent partit de la competició domèstica. 

VILASSAR DALT  - ALEVI B

Mantenen el tres punts d’avantatge sobre el segon (0-6)

Bon partit de l’Aleví B al camp del Vilassar de Dalt. Els nois de Jordi Pérez es van imposar per un contundent 0-6 gràcies al seu ofici i la seva gran efectivitat de cara a porteria, on va destacar Pol Montesinos, amb un ‘hat-trick’. La pluja de gols blaugrana va començar al minut 20 quan Pol Montesinos va signar el primer gol del seu compte particular. Dereck López va fer el 2-0 ja a la segona part, al minut 41, i tres minuts després va arribar el segon gol de Pol Montesinos que deixava el marcador en un còmode 0-3. La victòria la van arrodonir Santos Ortiz (m. 51), Montesinos (m. 54) i Pol Trigueros (m. 58). L’Aleví B continua líder i manté els tres punts d’avantatge sobre l’Espanyol A. La propera jornada rebrà la visita del Mercantil, quart classificat.

ALEVI C - SANFELIUENC

Cada jornada són més forts i més líders (12-2)

La trajectòria de l’Aleví C a la Lliga es espectacular. Els nois de Dani Horcas lideren el Grup 1 de la Primera Divisió amb un ple de victòries, 13 en total, i han marcat 127 i només han encaixat 11. Uns magnífics registres que van fer més grans el passat dissabte imposant-se per 12-2 al Sanfeliuenc en un partit que va quedar ja resolt en un primer quart on els Barça ja manava per 5-0. Lamine Yamal i Landry Farré, tots dos amb un hat-trick, Marc Bernal (2), Shane Kluivert (2), David Sáez i Escoda van ser els autors dels gols de la victòria blaugrana. L’Aleví D domina la Lliga amb 9 punts d’avantatge sobre el Cornellà C i el Sitges. El proper partit dels nois de Dani Horcas serà al camp del Sant Joan Despí, vuitè classificat.

Pª BARC. ANGUERA - ALEVÍ D

Molt bona actuació fora de casa (1-7)

Molt bon partit el que va signar l’Aleví D de Pau Moral al camp de l’Escola Industrial. Els blaugranes van resoldre el partit amb una gran actuació de Gerard Ruiz de Valdivia, que va signar un hat-trick. L’Aleví D va anar per feina i ja manava al primer minut de partit gràcies al primer gol de Gerard. Ell mateix faria el segon, al minut 16, i Xavi Espart feia el tercer al minut 18 de partit. A partir d’aquí tot va ser més senzill. Denis Cruz (m. 25), Gerard, una altra vegada (m. 36) i Lassana Diaby, en dues ocasions (m. 50 i m. 59) van arrodonir la victòria que permet a l’equip de Pau Moral seguir liderant el Grup 2 de la Primera Divisió, empatat a 34 punts amb l’Europa B. El proper dissabte rebran al tercer classificat, el Sant Gabriel B.

FUNDACIÓ P.E. EUROPA - BENJAMI A

El potencial ofensiu no s’atura (0-10)

Els nois d’Òscar Jorquera tenen un potencial ofensiu espectacular. Deu gols més per arribar a 127 en la competició domèstica. Els blaugranes també registren un bons números en defensa. En el matx de la jornada 14 no van encaixar cap gol i, solament, han hagut d’agafar cinc vegades la pilota del fons de la xarxa en Lliga.

En la faceta golejadora davant la Fundació Europa, els protagonistes de les deu dianes blaugranes van ser: Samakou Nomoko, amb 5 gols, Raul Chirveches (2), Gabriel Aghayedo, Arnau Mares i Madou Murcia. Una altra golejada per seguir liderant la Lliga, amb dos punts d’avantatge sobre el Cornellà B, i contar tots els partits per victòria. El següent rival del Benjamí A serà el Gimnàstic Manresa, quart classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

BENJAMÍ B - SABADELL

Firmen la catorzena victòria consecutiva (11-0)

Triomf de principi a fi del Benjamí B. Els  nois de Juanan Gil van començar marcant al segon minut de joc i ja no van deixar de fer-ho fins a les acaballes del partit. El líder invicte no va tenir gaires dificultats per desfer-se del Sabadell. Aymar Llanas va inaugurar el marcador en rematar una bona jugada col·lectiva i el festival ofensiu va començar. Els hat-trick de Pol López, i els doblets de Broulaye Chama, William Boussou i Álex Cantarell, més les dianes de Roger Martí i el propi Aymar, una altre vegada, van servir per superar els vallesans, que no van poder plantar cara a un líder que manté els sis punts d’avantatge sobre la Damm A i vuit respecte a l’Espanyol A i el Sant Cugat. El proper dissabte, els barcelonistes jugaran Al camp del Vic Riuprimer, dotzè classificat.

BENJAMI C - BLANCA SUBUR

Partit controlat en tot moment (7-1)

Els d’Albert Puig no van tenir gaires dificultats en imposar-se al Blanca Subur en un partit en el que David Obinna va tenir un paper molt destacat. En només 23 minuts, els culers van aconseguir cinc gols, tots obra del davanter culer, que ja suma 20 dianes a la Lliga. Els gols de Marc García i Raúl Expósito van servir per tancar el marcador just davant un conjunt visitant que va aconseguir el gol de l’honor a l’equador del partit. En la propera jornada, el Benjamí C, líder amb tres punts d’avantatge respecte al Cornellà D, visitarà l’Atlétic Vilafranca.

 

MARTINENC B - BENJAMI D

Triomf sense ensurts (3-8)

Els nois de David Sánchez es van endur la victòria del camp del Martinenc. Els blaugranes van obrir el camí de la golejada durant els primers compassos. Amb un quart d’hora ja havien marcat tres gols. Joc ofensiu fluid i sense concessions defensives per situar el 0-3 (doblet de Pedro Demiddi i gol de Bryant Villalba). La diana del Martinenc va semblar anecdòtica i més quan el Benjamí D va tornar a marcar gràcies a Ismael Ziani (1-4). Però, el partit es va troncar pels de David Sánchez i van veure com el conjunt visitat s’acostava perillosament en el marcador amb dues dianes.

Lluny de posar-se nerviosos, els culers van anotar quatre dianes més i no van deixar capacitat de reacció al Martinenc. Ivan Campillo, Fernando Mazón, Ismael Ziani, que materialitzà el seu doblet, i Omar Boiro van ser els autors de certificar el 3-8 definitiu. Amb aquest triomf el Benjamí D van aconseguir l’onzena victòria en la competició domèstica per seguir posant pressió al líder. El proper partit dels blaugranes, segons a quatre punts de L’Hospitalet, serà a casa contra la Penya Barcelonista Cinc Copes, darrer classificat.

PREBENJAMI - L’HOSPITALET C

No donen opció al rival (7-1)

Els de Dani Segovia confirmen que han retrobat la senda de la victòria. En el partit de la tretzena jornada va arribar la segona victòria consecutiva després de la primera derrota de la temporada davant el Castelldefels. Els blaugranes no van deixar que l’Hospitalet entrés en el partit cap moment i des dels compassos inicials van encarrilar el triomf.

Guiu Xuclà va iniciar el camí de la golejada i el van acompanyar Erik Rodríguez (2), Sergi Font, Daniel Gallego (2) i Roc Martínez. Un gol a les acaballes de l’equip visitant va tancar el marcador (7-1). Tres punts més que permeten al Prebenjamí, tercer classificat, seguir a la caça del líder que es troba a dos punts. El Can Vidalet, immediat perseguidor dels blaugrana serà el proper rival en Lliga.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut