El FC Barcelona fa un donatiu de més de 350.000 al Cancer Pediatric Center per la recaptació del partit dels Legends

El FC Barcelona fa un donatiu de més de 350.000 al Cancer Pediatric Center per la recaptació del partit dels Legends

Aquest donatiu és la recaptació final dels partits que entre els equips de Legends del Barça i el Manchester United celebrats al mes de juny passat al Camp Nou i al setembre a Old Trafford

El suport constant del FC Barcelona al projecte del Cancer Pediatric Center de la Fundació Sant Joan de Déu es fa palès novament amb el lliurament d’un nou donatiu de més de 350.000 euros, que és el resultat de la recaptació final dels dos partits que van jugar els equip dels Legends del Barça i el Manchester United els dies 30 de juny al Camp Nou i el dia 2 de setembre a Old Trafford.

En un acte celebrat avui a la Llotja Josep Sunyol del Camp Nou, el vicepresident del FC Barcelona i de la Fundació, Jordi Cardoner, el directiu Pau Vilanova i els seleccionador de l’equip dels Barça Legends, Albert ‘Chapi’ Ferrer, han lliurat el taló de 350.000 euros al director de la Fundació Sant Joan de Déu, Manuel del Castillo.

L’equip dels Legends està format per exjugadors del Club ja retirats que disputen diversos partits amb altres combinats de grans equips com ara el Manchester United. Albert ‘Chapi’ Ferrer és actualment el seleccionador del combinat del Barça.

Amb aquest nou donatiu la xifra recaptada fins ara per la construcció del Cancer Pediatric Center supera els 15 milions d’euros.

Col·laboracions de la Fundació Barça

Aquest donatiu s’afegeix als que realitza anualment la fundació del Barça, a través del seu conveni de col·laboració, i també les recaptacions puntuals realitzades a penyes, casals socials, donatius privats rebuts a través del web de la Fundació, etc.

Cal destacar que un altre dels grans donants d’aquest projecte és la Fundació Leo Messi. El jugador també ha col·laborat personalment en les campanyes de captació de fons realitzades fins ara.

Àlbum de fotos dels treballadors

D’altra banda, també s’ha fet lliurament d’un àlbum de fotos realitzat per treballadors del Club, amb totes les imatges generades en un concurs en què han participat els diversos departaments amb l’objectiu de solidaritzar-se i participar en la campanya #paralosvalientes.

 

Campanya #paralosvalientes

Sant Joan de Déu ha aconseguit recaptar 15 milions d’euros mitjançant la campanya #ParaLosValientes que va llançar al febrer per fer una crida a la societat civil perquè contribuís a fer realitat el projecte mitjançant microdonacions i grans donacions. Al llarg d’aquests mesos, milers de particulars i un elevat nombre d’empreses i entitats de diferents àmbits han respost a la crida. Però encara es necessiten 15 milions d’euros més per poder fer realitat el que ha de ser el centre d’oncologia infantil més gran d’Europa.

SJD PEDIATRIC Cancer Center Barcelona

El nou SJD Pediatric Cancer Center Barcelona tindrà capacitat per atendre 400 pacients a l’any, un 30% més dels que Sant Joan de Déu atén en l’actualitat (215 casos nous cada any i 70 casos de recaigudes o segona opinió) i incorporarà els darrers avenços en la lluita contra el càncer.

Les seves instal·lacions ocuparan una superfície total de 8.400 metres quadrats en un edifici de quatre plantes situat al costat de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Declaracions de Jordi Cardoner

“El FC Barcelona a través de la seva Fundació col·labora en aquest projecte perquè sigui una realitat ben aviat i serveixi per salvar vides. També volem agrair als Legends del Barça aquest gest, ja que gràcies a ells podem fer aquest donatiu al projecte del Cancer Pediatric Center de l’Hospital de Sant Joan de Déu, una entitat que aquest any celebra els 150 anys d’existència i que és una institució emblemàtica a la ciutat”.

Declaracions de Manuel del Castillo

“El Barça i Sant Joan de Déu són dues institucions centenàries molt arrelades a la ciutat. Nosaltres i els nostres equips estem treballant molt en aquest projecte, però cal reconèixer que el suport del Barça és absolutament fonamental”.

Declaracions Pau Vilanova

“Vull manifestar la nostra satisfacció en nom de l’equip dels Legends per haver contribuït a aquesta causa. I vull destacar que des del primer minut tots els jugadors es van sentir implicats i plenament compromesos a poder participar i ajudar amb la seva aportació a aquest projecte”.

Albert ‘Chapi’ Ferrer

“Cal destacar la gran resposta del públic que vam tenir en el partit al Camp Nou amb més de 50.000 persones, és una gran resposta tenint en compte que som exjugadors. D’altra banda, la gran implicació dels jugadors, que com a professionals compromesos a jugar es fiquen totalment en el partit, però abans i després penses que si amb la nostra aportació podem aconseguir que moltes vides millorin, doncs val la pena”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut