Els abonaments per a la Copa del Rei 2018, a la venda

Els abonaments per a la Copa del Rei 2018, a la venda

El Club posa a disposició dels socis diferents abonaments per a la Copa del Rei que es disputarà a Las Palmas de Gran Canària del 15 al 18 de febrer

Aquest dimarts s’ha conegut que el Baskonia serà el rival del Barça Lassa en els quarts de final de la Copa del Rei. És per això que el Club posa a disposició dels socis del FC Barcelona diferents abonaments per viure en directe aquesta competició, que es disputarà a Las Palmas de Gran Canària del 15 al 18 de febrer del 2018.

Aquest procés, només obert als socis del Club, començarà aquest dimecres 24, a les 10 hores, i s’allargarà fins al divendres 26 (10h). En cas que s’exhaureixin els abonaments, el procés finalitzaria abans. El Barça Lassa disposa de diferents abonaments que van dels 110 als 290 euros, els que corresponen a les categories VII (110€), VI (160€) i III (290€).

Els passos a seguir:

-Enviar un correu electrònic a seccio.basquet@fcbarcelona.cat amb les següents dades: Clau i número de soci del 2018, nom i cognoms, telèfon de contacte i número d’abonaments –un màxim de dos- que es volen comprar, així com la categoria desitjada.

-Les peticions s’han d’enviar a partir del dimecres 24 de gener a les 10 hores i fins el divendres 26 de gener, fet que exclourà totes aquelles enviades abans i després d’aquestes dates.

-La venda és directa i, per tant, els abonaments seran assignats en funció de l’ordre d’arribada de les sol·licituds.

-Cal recordar que els nens de fins a 4 anys (inclosos) tindran accés gratuït al recinte sempre i quan vagin acompanyats d’un adult i no ocupin cadira.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut