La part més emotiva del comiat de Mascherano

La part més emotiva del comiat de Mascherano

El FC Barcelona ha volgut dir adéu a un dels jugadors més emblemàtics dels últims anys amb un vídeo d’homenatge als seus valors, mentre que els seus companys li han dedicat unes paraules d’agraïment que han emocionat l’argentí

Homenatge especial el que ha rebut Javier Mascherano el dia del seu comiat institucional a l’Auditori 1899. A l’altura dels més grans, el futbolista argentí ha estat acompanyat en tot moment pels seus companys de vestidors, el cos tècnic del primer equip, excompanys com Puyol i Abidal i els membres de la Junta Directiva, encapçalats pel president Bartomeu.

Un acte que ha emocionat l’argentí, especialment quan ha vist totes les paraules d’agraïment que ha rebut per part dels jugadors del primer equip. Un a un han anat apareixent en un vídeo que ha recopilat els diferents missatges registrats, que han sorprès Mascherano i l’han commogut. També el Club ha volgut unir-se a l’homenatge, amb una peça audiovisual que ha posat en valor les 14 raons per les quals el Barça trobarà a faltar el Jefecito. Perquè, després de set temporades i mitja i 18 títols, només queda per dir #GràciesMasche.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut