El dia que Coutinho va jugar un derbi al Camp Nou

El dia que Coutinho va jugar un derbi al Camp Nou

El nou migcampista blaugrana podria debutar amb el FC Barcelona aquest dijous davant l’Espanyol, equip amb el qual va disputar l’únic partit seu a l’Estadi

Al futbol, a vegades, li agraden les coincidències. Una d’aquestes és el fitxatge de Philippe Coutinho per al FC Barcelona i el seu debut. El migcampista brasiler arribat al conjunt blaugrana en aquest mercat d’hivern podria debutar aquest dijous davant l’Espanyol en el partit de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei. Precisament, amb el conjunt blanc-i-blau va jugar el seu únic partit al Camp Nou. Una dada, si més no, curiosa. Aquell partit va ser la temporada 2011/12 en un 4-0 en què Leo Messi es va exhibir amb un pòquer de gols per arribar als 50 a la Lliga i acomiadar de la millor manera Pep Guardiola com a entrenador blaugrana.

D’aquell partit, quatre jugadors blaugrana són actualment a la plantilla. Ells són Piqué, Sergio, Iniesta i Lionel Messi. També Mascherano, tot i que està vivint les últimes hores com a barcelonista després d’anunciar-se el seu comiat. Per part de l’Espanyol, Dídac Vilà, Javi López i Víctor Sánchez són els tres jugadors encara presents a l’equip blanc-i-blau. Coutinho va sortir al minut 68 i en vint minuts va deixar mostres de la seva qualitat. Ara ho podrà tornar a fer, aquest cop, però, a les files del FC Barcelona. No et perdis el vídeo!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut