Recuperació pensant en el Betis

Recuperació pensant en el Betis

Els d’Ernesto Valverde s’han exercitat aquest dijous a la Ciutat Esportiva per iniciar la preparació del primer duel de la segona volta de la Lliga al Benito Villamarín

L’activitat no s’atura a la Ciutat Esportiva i el Barça ja prepara el proper repte: l’inici de la segona volta de la Lliga. Un duel que es disputarà aquest diumenge al Benito Villamarín (20.45 hores) i en què el Barça buscarà mantenir-se invicte a la competició domèstica. Cal recordar que en el partit d’anada, que suposava l’estrena en Lliga d’aquest curs, els blaugranes van imposar-se per 2-0.

En l’entrenament d’aquest dijous els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat en el camp 3 de la Ciutat Esportiva. Una sessió en què Suárez, Messi i Jordi Alba no s’han exercitat amb permís del tècnic. Els titulars del partit contra l'Espanyol han fet treball de recuperació. Per la seva part, Coutinho segueix amb el treball de recuperació de la seva lesió. També s’han entrenat els jugadors del Barça B Aleñá, Ezkieta, Palencia, Fali, David Costas, R. De Galarreta i Cucurella.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut