Óscar Husillos bat el rècord d’Espanya dels 400 metres (45,86)

Óscar Husillos bat el rècord d’Espanya dels 400 metres (45,86)

L’atleta del Barça ha signat un espectacular temps de 45,86 segons i ha superat així el rècord que ell mateix tenia des de feia un any

L’atleta del FC Barcelona Óscar Husillos ha batut el rècord d’Espanya dels 400 metres amb una marca de 45,86 segons. El de Palència s’ha imposat al dues vegades campió del món Pavel Maslak i supera d’aquesta manera el seu propi rècord d’Espanya, el qual va aconseguir ara fa un any a Salamanca al Campionat d’Espanya.

L’atleta espanyol del moment

Amb aquesta nova marca, la segona millor d’Europa aquesta temporada i la sisena del món, Husillos es confirma com un dels grans velocistes espanyols del moment. Ara el de Castella i Lleó té la millor marca als 400, però també el rècord d’Espanya dels 300, després que polvoritzés tots els registres en aquesta distància a finals de gener. També té la millor marca de l’any als 200 metres (20,86).

Aleix Porras, rècord d’Espanya Júnior

Un altre èxit del Barça en aquest Meeting de Madrid ha estat el rècord d’Espanya Júnior, també als 400 metres. Es tracta d’Aleix Porras, que ha signat una excel·lent marca de 47,63 segons.

També cal destacar l’actuació de Lucas Bua, que ha aconseguit la mínima per anar al Mundial de Birmingham després d’assolir una marca de 44,66 als 800 metres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut