El Citylift Girona, rival del Barça Lassa a la Copa del Rei

El Citylift Girona, rival del Barça Lassa a la Copa del Rei

El conjunt blaugrana jugarà la primera eliminatòria del torneig del KO el divendres 23 a les 18.45 hores

El Barça Lassa dhoquei patins ha conegut aquest dimarts el rival dels quarts de final de la Copa del Rei, que se celebraran a Lloret de Mar entre els dies 22 i 25 de febrer. El conjunt barcelonista, vigent campió en l’última edició d’Alcobendas, s’enfrontarà al Citylift Girona el divendres 23 a les 18.45 hores.

En cas de victòria, els barcelonistes jugarien la semifinal contra el vencedor del partit entre el Reus Deportiu i el Lleida el dissabte 24 (21.00 hores). Segons ha previst el sorteig, a l’altra banda del quadre els dos partits de quarts de final es disputaran el dijous 22. Seran el Liceo - Lloret i Noia Freixenet - Igualada.

En el sorteig celebrat al Teatre Muncipal de la localitat selvatana hi han estat presents el mànager de la secció d’hoquei patins, Toni Miró, l’entrenador Edu Castro i el porter Sergi Fernández. El tècnic ha afirmat: Hem de conviure amb letiqueta de favorits i volem revalidar el títol. I ha afegit: És un orgull que el Girona tingui jugadors formats al nostre planter

Cal recordar que el Barça Lassa va finalitzar la primera volta de l’OK Lliga en segona posició, a un punt del Liceo, i que aquesta situació va capgirar-se el darrer cap de setmana, gràcies a l’ensopegada del Liceo contra el Vendrell (4-1) i a la victòria dels blaugranes a Arenys de Munt (3-9). Abans de disputar la Copa, el Barça Lassa jugarà aquest diumenge al Palau Blaugrana contra el Caldes (19.00 hores, Barça TV), i després viatjarà a Itàlia per disputar la cinquena jornada de la Lliga Europea contra el Forte dei Marmi (dissabte 17).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut