Una desena d’atletes del FC Barcelona participaran avui al Meeting Internacional de Madrid

Una desena d’atletes del FC Barcelona participaran avui al Meeting Internacional de Madrid

Fins a onze atletes del Barça buscaran aquesta tarda aconseguir la marca mínima per al Mundial indoor que es disputa a la ciutat de Birmingham del 2 al 4 de març

Un total d’onze atletes del FC Barcelona participaran aquesta tarda en el Meeting Intenacional de Madrid, una prova que forma part del calendari de l’IAAF i en la qual diversos atletes del Barça buscaran la mínima per classificar-se per al Mundial d’atletisme indoor que es disputa a Birmingham del 2 al 4 de març.

Objectius diferents

Dins d’aquest grup d’atletes els objectius individuals són diferents. Per una banda, la majoria buscaran aconseguir la mínima que els permeti fer un pas cap a Birmingham, però, per laltra, també hi ha atletes com Óscar Husillos (400 metres) i Álvaro de Arriba (800 metres) que avui podrien aconseguir un rècord d’Espanya. De fet, aquests dos atletes ja tenen la marca requerida pel Mundial, com també Carlos Tobalina (llançament de pes) i Ángel David Rodríguez.

Pel que fa a aquells que busquen marcar aquest registre mínim, al Meeting de Madrid hi participaran: Lucas Bua, Aleix Porras i Guillermo Rojo (400 metres); Alberto Imedio, Llorenç Sales, Marc Alcalà i Adrián Ben (1.500 metres); Marcos Ruiz (triple salt); Irene Bonilla (800 metres).

A una setmana del Campionat d’Espanya

Cal destacar que, tot i tenir la mínima, encara caldrà esperar al Campionat d’Espanya absolut que es disputa el 17 i el 18 de febrer a València. Serà en aquesta competició on, en cas que hi hagi més de dos atletes de la mateixa prova amb mínima, es decidirà qui es classifica per al Mundial, tenint en compte la classificació en aquest torneig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut