L’Aleví C tanca una primera volta per emmarcar

L’Aleví C tanca una primera volta per emmarcar

Els nois de Dani Horcas certifiquen una ratxa de quinze victòries consecutives des de l’inici de la competició domèstica amb 141 gols a favor i només 11 en contra

CADET A - DAMM

Continuen líders amb una victòria molt treballada (2-0)

Els nois de Franc Artiga van endur-se el triomf en el segon període d’un partit que va ser molt equilibrat tot i el domini blaugrana. En una primera meitat sense gols, el doblet de Zacarias Ghailan, aconseguit als minuts 53 i 63 de joc, va permetre al Cadet A sumar 50 punts al capdamunt d’una classificació que lidera amb 9 punts d’avantatge sobre un Espanyol que té un partit menys. L’equip blaugrana, el màxim equip anotador de la competició domèstica, amb 80 gols, va gaudir de poques ocasions, però les va materialitzar amb encert quan més les necessitava. A més, es va mostrar hermètic en defensa i va demostrar la seva condició d’equip menys golejat d’una Lliga on només ha encaixat 7 gols en contra. La propera jornada els blaugranes jugaran al difícil camp del Cornellà, que ocupa la cinquena posició.

CASTELLDEFELS  - CADET B

Obren la segona volta sumant tres punts (0-5)

Els blaugranes es van endur un triomf incontestable a domicili en el primer partit de la segona volta. D’aquesta manera, els nois de Sergi Milà es van refer de la derrota de l’últim partit al camp del Vilanova i la Geltrú i van continuar ferms al capdamunt de la classificació, que lideren amb sis punts d’avantatge sobre el Cornellà B. La golejada es va construir a partir de la possessió de l’esfèrica i es va rematar amb cinc dianes. Jorge Alastuey (2), Leonardo Dos Reis (2) i Fermín López van ser els encarregats de marcar els gols. El pròxim partit del Cadet B serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Cornellà, segon classificat. Una autèntica prova de nivell.

INFANTIL A - L’HOSPITALET

Empat amb un sabor agredolç (2-2)

Els nois de Carles Martínez van empatar un partit elèctric. Un matx que no va començar amb bon peu per als blaugranes, ja que van veure com el conjunt visitant s’avançava en el marcador amb un gol d’Iker de penal (min 3). Però els barcelonistes van tenir una ràpida capacitat de reacció i van empatar gràcies al lateral Juan Larios (min 5). Fins i tot es van posar per davant amb el 2-1 de Gavi al minut 32.

Ara bé, L’Hospitalet va situar la igualada definitiva, obra de Yerai (min 39), als darrers instants d’un partit condicionat per la forta pluja que va caure a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Així doncs, el segon empat de la temporada es va materialitzar, però no va impedir que els blaugranes continuessin líders a la taula amb 5 punts de marge sobre l’Espanyol. El proper partit de l’Infantil A serà al complicat camp del Jàbac i Terrassa, que ocupa el quart lloc en Lliga.

INFANTIL B - LLEIDA ESPORTIU

Primer empat de la temporada (1-1)

Els nois de David Sánchez no van poder superar el conjunt de Ponent en el primer matx de la segona volta de la Lliga (1-1) i van sumar el primer empat en competició domèstica després de nou victòries consecutives. L’Infantil B no va tenir sort a la primera part de cara a porteria davant d’un rival molt físic, format per jugadors infantils de segon any, i es va saber refer del gol visitant, obra de Combes (min 31). Iker Bravo (min 41) va ser l’autor de la diana que empatava el matx. Els blaugranes no van poder materialitzar més ocasions per endur-se la victòria, tot i que les van tenir i van sumar un punt més que els permet continuar líders amb tres punts d’avantatge sobre La Floresta. El pròxim partit de l’Infantil B serà a domicili contra el Reus Deportiu, setè classificat. 

CERDANYOLA VALLÈS - ALEVÍ A

Arriba la primera derrota de la temporada (2-1)

El primer partit de la segona volta no va portar bones notícies per als nois de Marc Serra. Després d’una primera part de competició domèstica perfecta, sense conèixer la derrota, contra el Cerdanyola del Vallès, l’Aleví A va deixar de sumar els tres primers punts en un partit on va disposar de nombroses oportunitats de gol que no va saber transformar. Els culers van anar sempre a remolc en l’electrònic. Encara que Hèctor Fort, màxim artiller de la competició domèstica, va empatar al minut 36 el gol inicial de Masip (min 28), el conjunt local va marcar el gol de la victòria al darrer minut gràcies al gol afortunat del seu porter Prieto (min 59).

Tot i la derrota, els blaugranes continuen al capdamunt de la classificació amb nou punts d’avantatge sobre el Sant Cugat. En la propera jornada, l’Aleví A intentarà tornar al camí de la victòria al camp de l’Atlètic Sant Just, catorzè classificat.

ALEVÍ B - BADALONA

No abaixen el ritme a l’inici de la segona volta (7-1)

Els blaugranes van continuar amb la tònica de tota la primera volta. Des de l’inici de la competició han comptat per victòries tots els partits. Davant el Badalona va haver-hi un moment de dubte quan van situar l’empat a un en el marcador. Però, a partir d’aquest moment, els de Jordi Pérez van posar la directa de cara a porta guiats per Pol Montesinos, autor de quatre gols. Els altres golejadors blaugrana del partit van ser: Jan Encuentra, Daniel Tristán Gudjohnsen i Nicolás Expósito.

Amb aquest triomf, els barcelonistes continuen comandant la classificació amb tres punts d’avantatge sobre l’Espanyol A. Sumant de tres en tres des de l’inici de la competició lliguera. El proper matx l’Aleví B serà al camp de l’Escola de Futbol Mataró, que ocupa la vuitena posició a la taula.

ALEVÍ C - BLANCA SUBUR

Golejada de líder (8-0)

Totes les facetes del gol funcionen a la perfecció per a l’Aleví C. Els blaugranes van tancar una primera volta perfecta, sense conèixer la derrota, amb una victòria contundent davant la Blanca Subur (8-0). El camí de la golejada es va obrir en els primers 15 minuts: Marc Bernal, Xavi Castellanos i David Saéz van ser els artífexs del 3-0 inicial ja al minut 16.

El resultat va tardar a veure més dianes, però Óscar Torrellas, Jofre Torrents, Marc Bernal, Lamine Yamal i David Escoda van situar el 8-0 definitiu. L’Aleví C, líder amb 11 punts d’avantatge sobre el Cornellà C, no va mostrar fissures en defensa i va refermar la seva condició d’equip menys golejat de la Lliga. El partit següent, ja de la segona volta, serà contra el Gimnàstic Manresa, quinzè classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

PENYA BARCELONISTA CINC COPES  -  ALEVÍ D

Tanquen la primera volta líders (1-9)

Nou gols per tancar la primera volta líders. Els blaugranes van començar a construir el triomf en els primers compassos gràcies als gols de Xavi Espart i Sylla. El conjunt local va entrar al partit amb l’1-2, però els culers no li van donar més capacitat de reacció amb el gol d’Albert Navarro (min 23).

Van haver de passar 20 minuts per veure la pluja de gols que tancaria la golejada. Sylla, que va materialitzar el seu hat-trick, Gerard Ruiz de Valdivia, Xavi Espart, Albert Navarro i Denis Cruz van arrodonir la victòria. Amb aquest triomf a domicili, els blaugranes van firmar una primera part de competició lliguera quasi perfecta, tretze victòries, un empat i una derrota, per ser líders, empatats a punts amb l’Europa B. El pròxim partit de l’Aleví D serà fora de casa contra la Fundació Esportiva Grama, que ocupa la sisena posició.

BENJAMÍ A - CERDANYOLA VALLÈS

Nova demostració de capacitat ofensiva i defensiva (11-0)  

Els blaugranes es van endur una victòria incontestable en el primer partit de la segona volta. D’aquesta manera, solament saben sumar de tres en tres en Lliga. La setzena victòria de la temporada es va començar a albirar en el minut 2 gràcies a Roger Casadevall, que minuts després materialitzaria el seu hat-trick. En la cita del gol tampoc faltarien dos dels màxims golejadors blaugrana en la competició: Samakou Nomoko i Arnau Marés, amb dos i un gol respectivament. Madou Murcia (2), David Julià i Raul Chirveches van fer pujar les altres dianes al marcador.

Amb aquesta golejada, els nois d’Òscar Jorquera continuen com a líders amb cinc punts d’avantatge sobre un Cornellà B al qual van guanyar per 2-3 en el partit ajornat que es va disputar entre setmana. Una primera posició incontestable amb uns números ofensius i defensius d’alts quirats. 148 dianes a favor i solament vuit en contra. El partit següent del Benjamí A serà a domicili contra el Manresa, quart classificat.

SANT GABRIEL - BENJAMÍ B

Més líders a la segona volta (0-7)

Els blaugranes van començar la segona part de la Lliga amb un altre triomf. I van continuar amb la tònica de tota la primera volta, on van comptar tots els partits per victòries. D’aquesta manera, i aprofitant la derrota del segon, el Benjamí B es va situar com a més líder. Ja són vuit els punts de marge respecte al Sant Cugat.

El matx de la 16a jornada va ser culer des de l’inici. Álex Cantarell (2) i Aymar Llanas van iniciar el camí de la golejada en els primers deu minuts. David Juan, Broulaye Chama i dos gols en pròpia del Sant Gabriel van certificar el setzè triomf dels nois de Juanan Gil. El pròxim partit dels blaugranes serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Vilassar Dalt, setzè classificat.

BENJAMÍ C - PRAT

Tanquen una primera volta perfecta (6-0)

Els blaugranes van aconseguir el quinzè triomf en Lliga i van sumar tots els punts possibles de la primera volta. Davant el Prat, els nois d’Albert Puig es van endur un resultat més que favorable, un 6-0. Un resultat construït a partir del joc i de tres doblets barcelonistes. Jordi Pesquer, Pau Bergés i Michal Zuk van ser els autors dels gols. El partit que donarà el tret de sortida a la segona volta dels blaugranes, líder amb tres punts d’avantatge respecte al Cornellà D, serà a casa contra el Santboià, quinzè classificat.

L’HOSPITALET  - BENJAMÍ D

Valuós empat al camp del líder (2-2)

Els blaugranes es van endur un valuós empat del camp del líder en un partit molt disputat en què els blaugranes van merèixer un millor resultat davant d’un equip un any més gran. Els culers van remuntar el gol inicial de L’Hospitalet gràcies a Fran Orduña (min 16) i Ivan Campillo (min 34). Però, el líder de la Lliga no havia dit l’última paraula i el Benjamí D no va poder aguantar el resultat favorable. D’aquesta manera, el resultat va acabar en empat a dos. Un punt que va deixar els barcelonistes a quatre punts de L’Hospitalet. El següent partit del Benjamí D, el primer de la segona volta, serà a domicili contra la Fundació Esport Hospitalet, que ocupa el lloc dotzè a la taula.

PREBENJAMÍ - PUBILLA CASAS

Empat d’alts quirats (5-5)

Partit frenètic el viscut a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els blaugranes, segons classificats, i el Pubilla Casas, primer, van exhibir un gran poder ofensiu. L’empat va ser bo per al Prebenjamí, ja que va anar a remolc en el marcador al llarg del partit. Però cal destacar-ne la suficient capacitat de reacció d’empatar un 1-5 advers. Roc Martínez (3), Erik Rodríguez i un gol en pròpia del conjunt visitant van ser els protagonistes de cara a porta per als blaugranes.

D’aquesta manera, els nois de Dani Segovia van acabar la primera volta amb un més que meritori empat. Sumar un punt va permetre als blaugranes continuar a la caça del primer classificat, que segueix a dos punts de diferència. El matx següent, inici de la segona volta, serà a casa contra el Sant Idelfons, que ocupa l’onzè lloc a la taula. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut