Juan Carlos Navarro: “Hem d’estar més units que mai”

Juan Carlos Navarro: “Hem d’estar més units que mai”

El capità del Barça Lassa explica que “encara queden reptes per endavant, s’ha d’intentar lluitar per tot”

Juan Carlos Navarro ha comentat aquest dimarts al matí a la Ciutat Esportiva, abans del primer entrenament amb Alfred Julbe com a entrenador interí, com ha viscut l’equip el canvi de tècnic. “El canvi s’ha d’encaixar positivament. Mai agrada a cap jugador i equip els canvis a mitja temporada, però s’ha decidit això. S’havia de fer quelcom per canviar la situació i ara hem d’estar més units que mai perquè encara queden reptes per endavant, s’ha d’intentar lluitar per tot. En una setmana tenim la Copa del Rei”, ha analitzat el capità del Barça Lassa.

Més caràcter

Pel que fa al futur més immediat, Navarro explica que “hem de tenir confiança, treballar molt, jugar sense por, ser més constants en els partits. Entrenàvem bé, però en el partit no acabàvem d’estar els 40 minuts al màxim i s’ha de canviar perquè el nivell d’Eurolliga i ACB ho requereix. Hem de jugar amb més caràcter”, ha reconegut Navarro.

Finalment, sobre el primer contacte amb Alfred Julbe, Navarro ha dit que “l’Alfred ens ha dit que no sap quant de temps estarà, però que entrenarà en la seva línia. Hem d’estar units, que hi hagi més comunicació, més caràcter. Cada entrenador té la seva forma de treballar, però sempre tractant d’ajudar l’equip”.

D’altra banda, els dos entrenadors que acompanyaran Alfred Julbe en el partit de Tel Aviv són Òscar Orellana, que ja formava part de l’staff, i Lubos Barton, que fins ara era segon entrenador de l’equip júnior.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut