Chocolates Trapa Palència – FC Barcelona Lassa (62-64): Triomf a la pista d’un rival directe

Els joves blaugrana s’imposen a un dels equips de la part baixa de la taula en un partit en què toca remuntar

Triomf a Palència del segon equip del bàsquet blaugrana. Dirigits avui per Jaume Comas i amb quatre jugadors de l’equip júnior, els blaugranes han capgirat la tendència del partit i han sumat el vuitè triomf de la temporada, que els deixa en la posició número 14 de la Liga LEB Oro.

Creixent al llarg del partit

Els barcelonistes no entraven amb bon peu a la pista dels de Palència. Els locals controlaven el ritme del partit, i a l’inici del segon quart tenien una diferència favorable de deu punts (24-14). Amb petites oscil·lacions, aquesta diferència es mantenia per arribar al descans amb un 33 a 26 favorable al Chocolates Trapa Palència.

A l’equador del tercer període s’ha començat a invertir la tendència en el joc. Dos triples de Samanic i una cistella de Herun han donat el primer avantatge al Barça Lassa B (41-42) al minut 5. El matx s’igualava, però a la fi del tercer quart els locals continuaven dominant per 54 a 49.

La persistència culer començaria a donar els seus fruits al darrer quart. A manca d’un minut i 50 segons Pol Figueras, amb un tir de tres, establia l’empat a 60. Herun posava el 60 a 62, i a 15 segons del final al mateix Figueras no li tremolava el pols i establia el 60 a 64 amb dos tirs lliures.

Els locals s’acostaven a dos punts a 11 segons. Una falta blaugrana en atac deixava la possessió per al Palència, però el tir de tres punts no entraria i els blaugranes sumarien així una nova victòria.

Aquí podeu consultar les estadístiques del Chocolates Trapa Palencia – FC Barcelona Lassa.