Un dia a Badajoz amb el FC Barcelona Femení

Un dia a Badajoz amb el FC Barcelona Femení

Us expliquem com ha estat la jornada prèvia a la disputa del partit davant el Santa Teresa

El FC Barcelona Femení es troba a Badajoz per preparar el partit de la jornada 19 de la Liga Iberdrola, que l’enfrontarà, dissabte a les 16 h, amb el Santa Teresa. Les blaugranes han estat tot el dia a la localitat extremenya.

Un dia llarg

A les 7 h del matí de divendres les barcelonistes estaven citades a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per anar cap a l’Aeroport del Prat. D’allà han volat a Badajoz, on aterraven poc abans de les 11 h.

Sense descans, s’han dirigit a entrenar-se. Per espai de més d’una hora Fran Sánchez ha dirigit un entrenament durant el qual han repassat els darrers detalls de l’important duel de dissabte. Un cop finalitzada la sessió, s’han dirigit a l’hotel per dinar i descansar.

A la tarda, temps per berenar i per tenir una de les xerrades tècniques que es desenvolupen abans del matx. Un cop finalitzada la xerrada, l’equip al complet ha sortit a estirar les cames pels voltants de l’hotel. Les 21 h ha estat l’hora marcada per sopar. Un cop finalitzat el sopar, temps de relaxament i per descansar per a l’important partit de dissabte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut