Espanya es nodreix de la Masia

Espanya es nodreix de la Masia

El FC Barcelona, amb vuit jugadors, és l'equip que més futbolistes aporta aquesta setmana a les dues convocatòries de les seleccions espanyoles Sub-17 i Sub-16 per afrontar els diferents compromisos internacionals

Que Espanya es nodreix de la Masia és una realitat. Només cal repassar les convocatòries dels diferents seleccionadors espanyols per veure com el futbol formatiu del FC Barcelona ja ha aportat 30 jugadors aquesta temporada 2017/2018 a les diferents convocatòries, ja sigui per disputar una competició oficial o per celebrar unes jornades d’entrenaments a Las Rozas. Aquest dilluns, per exemple, són vuit els jugadors blaugranes que marxen amb la selecció espanyola. Arnau Tenas, Sergi Rosanas i Álvaro Sanz, els tres jugadors del Juvenil B, disputaran amb la Sub-17 dos partits internacionals contra Escòcia i Bèlgica, a Marbella, mentre que Gerard Gómez, José Martínez, Pablo Moreno, Robert Navarro i Jaume Jardí, del Cadet A, juguen a Anglaterra el Torneig de Desarrollo de la UEFA amb Escòcia, Dinamarca i Anglaterra com a rivals.

El Barça, amb 8 futbolistes, és l’equip que més jugadors aporta en aquesta doble convocatòria seguit per l’Atlètic de Madrid, amb 5, i el Reial Madrid, amb 4. Una llista que encara hagués pogut ser més gran si Josep Jaume Busquets, un fixe a la selecció espanyola Sub17, no estigues de baixa per una lesió que es va fer, precisament, fa uns dies amb la selecció.

El Barça ha aportat aquesta temporada 30 futbolistes de la Masia a les diferents seleccions espanyoles inferiors en una mostra evident que la Masia batega amb força. Aquest són els jugadors:

Selecció Sub-21

Carles Aleñá – Barça B

Selecció Sub-19

Iñaki Peña – Juvenil A

Jorge Cuenca – Barça B / Juvenil A

Juan Miranda – Barça B / Juvenil A

Oriol Busquets – Barça B

Abel Ruiz – Barça B

Juan Brandáriz, Chumi – Juvenil A

Álex Collado – Juvenil A

Kike Saverio – Juvenil A

Selecció Sub-17

Mateu Morey, Mate - Juvenil A

Arnau Tenas  - Juvenil B

Sergi Rosanas - Juvenil B

Álvaro Sanz - Juvenil B

Josep Jaume - Juvenil B

Antonio Sola - Juvenil B

Nils Mortimer - Juvenil B

Selecció Sub-16

Gerard Gómez – Cadet A

José Martínez – Cadet A

Jaume Jardí – Cadet A

Pablo Moreno – Cadet A

Robert Navarro – Cadet A

Marc Lachévre – Cadet A

Ramón Vila – Cadet A

Álex Rico – Cadet A

Nico González – Cadet A

Selecció Sub-15

Miquel Juanola – Cadet B

Juan David Fuentes – Cadet B

David Navarro – Cadet B

Alejandro Balde – Cadet B

Marc Pelaz – Cadet B

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut