Fran Sánchez: “El partit és força diferent del que vam tenir aquí”

Fran Sánchez: “El partit és força diferent del que vam tenir aquí”

El tècnic blaugrana i la jugadora Melanie valoren el partit davant el Santa Teresa

Dissabte a les 16 h i en directe per Gol el Barça Femení juga a Badajoz davant el Santa Teresa en un terreny de joc complicat i on les blaugranes van caure derrotades l’any passat, tot i que en el partit de la primera volta a Barcelona les de Fran Sánchez van superar les extremenyes per 10 a 0.

Les opinions de Fran Sánchez

“El partit, tant pel moment de la temporada com pel camp on jugarem, és força diferent del que vam tenir aquí. El partit serà totalment diferent. Els equips estan molt més rodats, molt més ben organitzats, i ja vam veure l’any passat la dificultat del terreny de joc que visitarem”.

“El rival tindrà ganes de donar millor imatge que aquí i ens ho posarà difícil”.

“Encaixar només cinc gols és una dada molt positiva. És una de les coses en què incidim molt i intentem encaixar el mínim de gols possible. És una dada positiva, ja que és un nombre de gols força baix”.

“Nosaltres treballem sempre de la millor manera possible. La nostra intenció sempre és assolir els tres punts, i continuarem en aquesta dinàmica. No pensem més enllà del Santa Teresa”.

“El Santa Teresa és un equip fort a casa, s’adapta molt bé al seu camp i el seu estil com a local és molt eficaç. Ha millorat molt en l’organització del joc. S’haurà d’estar fi per si volem guanyar allà”.

Les opinions de Melanie

“Ens trobarem un rival complicat, que ve de posar-ho difícil a l’Atlètic de Madrid. Tenim l’experiència de l’any passat en un camp on costa molt jugar. Els equips cada cop estan més ben treballats, ens coneixen més i ens segueix molta gent”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut