El gol té color blaugrana a la LNFS

El gol té color blaugrana a la LNFS

El Barça Lassa és l’equip més golejador de la LNFS amb 93 gols en 20 partits i una mitjana de 4,65 gols per partit

Complerts els dos primers terços de la Lliga regular, el Barça Lassa ocupa el primer lloc del podi en l’apartat d’equips més golejadors. Els blaugranes han marcat 93 gols en les 20 primeres jornades de Lliga, un més que Movistar Inter (92) i sis més que ElPozo (87). L’estadística diu que el Barça Lassa ha fet una mitjana de 4,65 gols per partit a la Lliga, per sobre dels 4,5 gols de mitjana de la temporada passada registrats a la Lliga regular pel mateix Barça.  

El gol més repartit

També cal destacar que fins a 5 jugadors de l’equip han marcat més de 10 gols a la Lliga aquesta temporada. Són Ferrao (16), Joselito (15), Dyego (12), Rivillos (11) i Esquerdinha (10). En l’apartat de màxims golejadors de la Lliga, l’actual Pitxitxi Ferrao està a només dos gols del líder Adri Ortego (Ríos Renovables Saragossa), que encapçala la llista amb 18 dianes.

Golejades

Crida l’atenció que el Barça Lassa ha marcat 5 gols o més en nou partits de Lliga dels 20 disputats fins ara: Aspil-Barça Lassa (0-5); Barça Lassa-Palma (6-3); Barça Lassa-Naturpellet Segòvia (8-1); Ríos Renovables Saragossa-Barça Lassa (3-8); Barça Lassa- Plásticos Romero Cartagena (6-1); Barça Lassa-Gran Canària (9-2); Barça Lassa-Aspil (6-1); Naturpellet Segòvia-Barça Lassa (7-8); Barça Lassa-O Parrulo (6-2).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut