Navarro disputarà el seu Clàssic número 100

Navarro disputarà el seu Clàssic número 100

El capità blaugrana acumula 99 partits davant el Reial Madrid comptant totes les competicions, i ha aconseguit un total de 1.299 punts en 2.430 minuts disputats

Una nova final de Copa i un nou Clàssic per a Juan Carlos Navarro. El capità blaugrana acumula 99 partits contra el Reial Madrid, i aquest diumenge arribarà a la centena i assolirà una xifra històrica. L'11 barcelonista ha disputat 63 partits de Lliga contra els blancs, 13 de Copa del Rei, 17 a l'Eurolliga i 6 a la Supercopa, i ha aconseguit un total de 1.299 punts en 2.430 minuts disputats. A més, ha caçat 188 rebots i ha repartit 249 assistències. Uns registres de rècord per una llegenda que no es cansa de sumar.

A més, Navarro tindrà l'opció d'aconseguir la seva 7a Copa del Rei després d'haver guanyat el trofeu els anys 2001, 2003, 2007, 2010, 2011 i 2013. El capità culer ha destacat a la zona mitxa prèvia al partit: "Intentarem tallar la ratxa del Madrid. Les sensacions són bones i volem guanyar el títol, en tenim ganes. Venim amb confiança, l'equip està bé, a hores d'ara el cansament ja s'oblida".

Tot a punt per al gran Clàssic

Barça Lassa i Reial Madrid se citaran aquest diumenge al Gran Canària Arena (18.30 hores, #0) en un Clàssic que tancarà la Copa del Rei i en què els barcelonistes intentaran aconseguir el seu 24è títol coper. Els precedents històrics acompanyen clarament els culers. I és que en els darrers 20 enfrontaments entre tots dos conjunts a la Copa el Barça n'ha guanyat 15, i el Reial Madrid només 5.

En canvi, els precedents més recents afavoreixen els blancs, guanyadors dels dos darrers duels copers: la final del 2015 precisament també a Gran Canària i la final del 2014 a Màlaga. Ara els dos conjunts arriben en un bon moment després de realitzar dues bones eliminatòries. Svetislav Pesic ja ha avisat a la zona mixta: "Estem fent les coses bé i tenim una gran il·lusió". També Ribas ha recalcat: "Hem vingut a guanyar, estem motivats i haurem d'estar concentrats". Quant a Oriola, ha afegit: "Serà un partit molt disputat i esperem poder aconseguir la victòria. Volem endur-nos la Copa".

Aquest Clàssic serà el tercer de la temporada. Cal recordar que els dos anteriors (tots dos disputats a Madrid) van acabar amb victòria barcelonista a la Lliga i amb triomf blanc a l'Eurolliga. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut