El Barça–Girona del 24 de febrer, últim partit amb el carnet de soci del 2017

El Barça–Girona del 24 de febrer, últim partit amb el carnet de soci del 2017

A partir del partit del 4 de març contra l'Atlètic de Madrid els socis només podran accedir a l’Estadi amb el nou carnet, corresponent al 2018

El partit de Lliga que es jugarà al Camp Nou el dissabte 24 de febrer entre el FC Barcelona i el Girona (20.45 hores) serà el darrer en què els socis i sòcies del Barça encara podran accedir a l’Estadi amb el carnet del 2017.

En el següent enfrontament que el primer equip jugarà a casa, que serà contra l’Atlètic de Madrid, el diumenge 4 de març (16.15 hores), el carnet del 2017 ja haurà caducat i els socis només podran entrar al Camp Nou amb el corresponent a l’any 2018.

Els socis que tenen domiciliat el pagament del carnet de soci a La Caixa (CaixaBank) o a MoraBanc a Andorra poden passar a recollir el carnet del 2018 per la seva entitat bancària, si encara no ho han fet.

Per a la resta de socis amb el carnet domiciliat, el carnets es van enviar al domicili que consta a la fitxa del soci. En el cas que no els hagi arribat, els preguem que contactin amb l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB), situada a l’accés 15 del Camp Nou, de dilluns a divendres de 09.00 a 20.00 hores. En el cas que hi hagi partit al Camp Nou en cap de setmana, l’OAB obrirà des de les 10 hores i fins que comenci l'enfrontament.

Renovació i pagament en línia

La resta de socis que no tinguin el carnet domiciliat podran renovar el seu carnet de soci 2018 de manera ràpida i còmoda a través d’un servidor de pagament segur, al qual es pot accedir des de l’enllaç que apareix al final d’aquesta informació. Només cal identificar-se amb les dades de soci i es podrà fer el pagament de la quota amb targeta de crèdit.

Un cop s’hagi fet el pagament, el Club enviarà per correu el carnet 2018, i al cap d’uns dies el soci el rebrà al seu domicili i podrà gaudir de tots els avantatges d’estar vinculat al FC Barcelona.

Recordem que a les quotes de soci del 2018 tan sols s’ha aplicat l’IPC interanual d’octubre de Catalunya (1,9%) i que tenen establerts els preus següents:

- Categoria infantil            90 €
- Categoria aleví                43 €
- Categoria adult             180 €
- Carnet de Compromís  141 €

Si es desitja, també es pot fer el pagament de manera presencial a l’Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB), de dilluns a divendres, de 9 a 20 h, i els dies de partit en cap de setmana, des de les 10 hores fins a l’inici de l’enfrontament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut