Kamil Syprzak ens apropa la cuina polonesa

Kamil Syprzak ens apropa la cuina polonesa

Abans del partit contra l’Orlen Wisla Plock, l’equip de la seva ciutat, el pivot blaugrana es posa el barret de cuiner per preparar una recepta típica de Polònia

Aquest dissabte a les 19.30 hores visita el Palau Blaugrana l’Orlen Wisla Plock, l’equip polonès on Kamil Syprzak va començar la seva carrera professional. La fase de grups de la VELUX EHF Champions League arriba a la recta final, i els punts resulten clau per a la classificació final. Per al pivot blaugrana serà un partit especial, tot i que no serà la primera vegada que s’enfronta al seu exequip.

Uns dies abans del duel vam treure Syprzak del seu hàbitat natural, la pista d’handbol, per conèixer una mica més de Polònia i, concretament, de la seva cuina. El ‘21’ blaugrana es va posar el barret de cuiner i el davantal per preparar un plat típic del seu país. Va escollir la costella de porc amb patates i xucrut, i mentre el preparava explicava el motiu de la seva tria: “És un plat que servim quan venen estrangers a Polònia”. Alhora, però, reconeixia que “no és el plat més sa del món”.

Mentre Syprzak es desenvolupava entre els fogons, explicava també com va començar a jugar a handbol a Plock, què es pot fer a la seva ciutat o què li agrada menjar, entre altres coses.

Fora de l’entorn en què estem acostumats a veure Kamil, i canviant la samarreta del Barça Lassa pel davantal, el blaugrana també es troba còmode. No et perdis aquesta entrevista especial en la prèvia de la visita del Wisla Plock al Palau!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut