Óscar Husillos bat el rècord d’Espanya dels 200 metres (20,68)

Óscar Husillos bat el rècord d’Espanya dels 200 metres (20,68)

L’atleta del Barça aconsegueix un nou rècord i es reafirma com l’atleta espanyol del moment amb els rècords d’Espanya dels 200, 300 i 400 metres a poques setmanes del Mundial

L’atleta del Barça Óscar Husillos continua demostrant el seu gran potencial. En aquesta ocasió ha estat capaç de batre el rècord dels 200 metres amb un registre de 20,68 segons. Husillos ha millorat la marca a les semifinals del Campionat d’Espanya d’atletisme, i supera, per tant, la marca de Bruno Hortelano (20,75) aconseguida l’any 2014.

Husillos, l’atleta del moment

Amb aquest nou rècord Husillos es reafirma com l’atleta espanyol del moment. El blaugrana acumula ara tres rècords d’Espanya: el del 200 (segona millor marca europea de l’any), el del 300 (amb la millor marca mundial de l’any) i el del 400 (aconseguit la setmana passada a Madrid).

Després de la cursa Husillos ha assegurat a la televisió amb drets de la competició: “Estic demostrant el treball de tantes temporades”. A més, el de Palència creu que encara pot donar més de si mateix. En relació amb el Mundial, l’atleta del Barça assegura que no vol pensar en els metalls i que vol “anar pas a pas”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut