Celebrat el Torneig Penyes Futbol Games a la Federació de Penyes del Barcelonès Est

Celebrat el Torneig Penyes Futbol Games a la Federació de Penyes del Barcelonès Est

La PB Castellers de Barcelona va ser la seu del torneig en que van participar una seixantena de nens i nenes

El passat diumenge 18 de febrer es va celebrar el Torneig Penyes Futbol Games a la Federació Barcelonès Est i organitzat per la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona. Una seixantena de nens i nenes entre 8 i 18 anys van poder gaudir d’una jornada de diversió amb el videojoc Pro Evolution Soccer 2018, de l’empresa Konami, patrocinador del FC Barcelona i de la Confederació a la seu de la PB Castellers de Barcelona.

Dotze penyes de la Federació presidida per Jordi Monturiol van participar-hi. La PB Cinc Copes es va imposar a la final de la mà del Rayan Mazar, que va disputar la gran final davant el Rubén Camacho, de la PB Nova Lloreda. El tercer classificat va ser el Felipe López de la PB Bon Pastor i el quart va ser Pol Fernández, també de la PB Bon Pastor.

En total van participar la PB Àrabs de Barcelona, la PB Cinc Copes, la PB Bon Pastor, la PB Nova Lloreda, PB La Guineu, PB La Teixonera, Castellers de Barcelona, ​​PB Pep Ventura i PB Can Peguera, amb la col·laboració especial també de la PB Foment Martinenc, PB El Born i la PB del Taxi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut