La Penya de Londres, amfitriona de la gran mobilització penyística

La Penya de Londres, amfitriona de la gran mobilització penyística

Un sopar de benvinguda i una concentració a Piccadilly Circus han marcat l’agenda penyística a Londres

Els penyistes són el batec del barcelonisme i partits com el del Chelsea - Barça d’ahir no fan més que demostrar-ho: més de 330 penyistes de 150 penyes d’arreu del món es van desplaçar des de dilluns a la capital britànica per viure el partit en primera persona.

En aquest escenari de gran mobilització penyística, la Penya Blaugrana de Londres va actuar com a amfitriona, organitzant dos actes clau que van marcar l’agenda penyística.

Sopar de benvinguda

En primer lloc, el sopar previ al partit de vuitens de final a la seu de la Penya de Londres, que va comptar amb la presència, entre d’altes, d’Antoni Guil, President de la Confederació Mundial de Penyes, Josep M. Barnils, Directiu en Cap de la Comissió Social del FC Barcelona, Eduard Manas, President de la PB Londres i Jennifer Velasco, Cap de Relacions Polítiques de la Generalitat del Regne Unit. L’acte de cloenda del sopar va estar a càrrec de Josep M. Barnils, que va lliurar un obsequi a l’Eduard Manas i la Jennifer Velasco.

El sopar va transcórrer en un ambient distès i amistós on els assistents van poder intercanviar opinions i inquietuds amb la mirada posada al partit de Champions contra el Chelsea.

Piccadilly Circus es tenyeix de blaugrana

D’altra banda, Piccadilly Circus es va convertir ahir en un veritable símbol blaugrana. Desenes de penyistes i aficionats, acompanyats del President de la Confederació Mundial de Penyes, l’Antoni Guil, es van desplaçar a l’emblemàtica plaça de la capital britànica amb un mateix objectiu: escalfar motors pel partit de Champions i animar als jugadors del primer equip en un camp difícil com ho és l’Stamford Bridge. I tot sota una passió blaugrana inconfusible.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut