FC Barcelona Lassa – HC Vardar: Cop d’efecte contra el campió (29-28)

FC Barcelona Lassa – HC Vardar: Cop d’efecte contra el campió (29-28)

Els de Xavi Pascual, que continuen mirant cap amunt a la classificació, derroten els actuals campions de la Champions League, que perden el seu primer partit de la fase de grups

La Lliga de Campions d’handbol ha tornat al Palau, i ho ha fet de la millor manera possible: amb una victòria (29-28). A més, no una victòria qualsevol, sinó que es tracta d’un triomf contra l’actual campió de la competició i líder del grup A, que fins aquest dissabte no havia perdut cap duel. Així doncs, els gairebé tres mesos d’espera han valgut la pena, especialment després d’un segon temps en què s’ha decidit un enfrontament d’alt voltatge i força igualat. Però l’augment del ritme defensiu, el bon joc de Viran Morros i les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas han acabat sent determinants.

Forces igualades

La visita del líder no arribava en un bon moment per al Barça, amb diverses baixes importants (Andersson, Pálmarsson i Lenne) i jugadors tocats. Malgrat tot, els de Xavi Pascual s’han refet de les adversitats i han plantat cara un líder que ha tingut en l’exblaugrana Sterbik el seu millor jugador. Sobretot al primer període, quan ha assolit un 40% d’encert en nou aturades clau que han explicat el 15-14 al descans.

El Barça ha començat bé (5-2, min 6), però el Vardar ha pogut capgirar el marcador (10-11, min 23). En el pitjor moment blaugrana, però, ha aparegut la figura de Jallouz, amb sis gols consecutius, que ha fet créixer els locals per poder marxar cap als vestidors amb avantatge.

Dos punts més al sarró

Tot i que ha continuat aturant, Sterbik no ha pogut seguir el ritme a la represa, factor que, sumat al major desencert visitant, el Barça ha aprofitat per obrir escletxa. En aquest període dos jugadors blaugrana han estat importants. El primer, un Gonzalo que ha fet fins a cinc aturades en els primers 16 minuts del segon temps (22-19, min 46). El segon, un Viran Morros que ha tirat de caràcter. Els seus quatre gols, tres dels quals en atac sense porter, han estat importants (28-24, min 55).

La diferència ja ha estat insalvable per als visitants, que han pogut reduir distàncies però no han evitat que el triomf es quedés al Palau en l’onzena jornada de la fase de grups i a falta de tres partits per a la seva finalització. Després del triomf, l’objectiu és el mateix: guanyar tot el que queda per quedar com més amunt millor.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut