El FC Barcelona disposarà de 23.850 entrades per a la final de Copa del 21 d’abril

El FC Barcelona disposarà de 23.850 entrades per a la final de Copa del 21 d’abril

En les properes setmanes el Club detallarà el procediment a través del qual els seus socis podran adquirir les localitats

El FC Barcelona, ​​finalista de la Copa del Rei del 21 d’abril, disposarà de 23.850 entrades per als seus aficionats. En les properes setmanes el Club detallarà el procediment a través del qual els seus socis podran adquirir les localitats.

La distribució i el preu de les localitats són una de les principals decisions que s’han abordat avui a la Ciutat del Futbol de Las Rozas, on s’ha celebrat la primera reunió entre la Reial Federació Espanyola de Futbol i els clubs finalistes, el FC Barcelona i el Sevilla FC SAD.

El Sevilla FC disposarà del mateix nombre de localitats que el FC Barcelona, ​​mentre que la Federació Espanyola comptarà amb 11.359 entrades. El preu de les entrades oscil·larà entre els 45 i els 190 euros. Tant la RFEF com els clubs han intentat ajustar al màxim els preus amb l’objectiu d’omplir l’estadi i que la final sigui la festa del futbol.

Tal com ha informat la Federació Espanyola, per raons de seguretat el Sevilla FC ocuparà el Fons Nord, i el FC Barcelona, el Fons Sud. Cal recordar que la final es disputarà a l’estadi Wanda Metropolitano de Madrid el 21 d’abril.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut