Hockey Forte-Barça Lassa: Més que un triomf a la Toscana (2-4)

Els barcelonistes obtenen una important victòria a la Lliga Europea per tal de certificar la primera posició del grup C i s’enfrontaran al Follonica italià als quarts de final

Objectiu complert. El Barça Lassa s’ha imposat al Forte dei Marmi en un matx dominat pels barcelonistes des de l’inici (2-5) i aconsegueix de manera matemàtica la primera posició del grup C de la fase de grups de la Lliga Europea quan encara resta una jornada per disputar-se. El col·legiat Paulo Rainha ha arbitrat tot sol el matx, ja que l’altre col·legiat no ha pogut desplaçar-se fins a l’escenari del partit. Alhora, Pablo Najera ha estat convocat en el lloc del sancionat Marc Gual.

Els d’Edu Castro han sortit molt concentrats al partit i ràpidament s’han avançat al marcador amb una diana d’Ignacio Alabart. Als 11 minuts de joc el jugador barcelonista ha situat el 0-1 amb un bon xut de pala. A partir del gol culer, el Forte dei Marmi ha buscat la diana de l’empat i l’ha aconseguit en una acció amb gran fortuna per al conjunt local.

En aquesta acció el llançament de Nolo Romero va fora de la porteria defensada per Aitor Egurrola i, amb el rebot, la bola torna a la porteria amb la mala fortuna que rebota al casc del porter culer i acaba en gol (1-1). Amb aquest resultat, el partit ha marxat al descans.

Sentencien un triomf clau

A la represa, els barcelonins han continuat buscant dominar el matx, i Sergi Panadero ha trobat el camí del gol des del punt de penal. Al minut 29, el ‘9’ barcelonista no ha perdonat i ha enviat la bola al fons de la porteria (1-2). Menys fortuna ha tingut Barroso en un nou penal pocs minuts després. En aquesta ocasió el porter local ha aturat el llançament, i els d’Edu Castro no han pogut ampliar l’avantatge.

El Barça Lassa no ha baixat d’intensitat i Palo Álvarez ha situat l’1-3 en una jugada en què el de San Juan no ha perdonat des del lateral de l’àrea (1-3, min 45). Amb la desena falta dels culers ha arribat una falta directa per als locals, però Egurrola ha aturat el llançament de Motaran. Al tram final del matx els locals han retallat diferències amb una diana de Rossi. Al darrer minut, però, Palo Álvarez no ha desaprofitat una falta directa per situar el definitiu 2-4.

D’aquesta manera el Barça Lassa acabarà la fase de grups de la Lliga Europea com a primer del grup C de la Lliga Europea, tot i que encara resta un partit per disputar-se, contra el Montreux el 3 de març al Palau Blauagrana. Als quarts de final, els d’Edu Castro s’enfrontaran al Follonica després que el conjunt italià s’hagi imposat per 5-8 a la pista de La Vendeenne francès.